úterý 26. června 2012

Hunger Games: Síla vzdoru - Hodnocení


Kniha: Hunger Games: Síla vzdoru
Autorka: Suzanne Collins
Hodnocení: 8/10



Nebudu to protahovat, třetí díl byl tím nejhorším, co jsem kdy četla. Nemám na mysli kvalitu, protože ta byla skvělá - ne tak skvělá, jako předchozí dva díly, ale pořád úžasná. Slovo nejhorší se týká té přehršle negativních emocí, kterými jsem byla při čtení zahlcena, a ze kterých se pořád vzpamatovávám. A jelikož jedna z klíčových scén, která mi utkvěla v paměti, je Katniss, jak sedí v lese a zpívá Oběšencův strom, volím právě tuto skladbu ke konečnému hodnocení.





3 komentáře:

  1. Tenhle díl je síla. To, jak to celé skončilo a celková pointa knihy.. To je.. naprosto .. nedokážu najít vhodné přídavné jméno.
    Brečela jsem, hodně..

    OdpovědětVymazat
  2. Třetí díl jsem dočetla před pár dny a pořád jsem plná emocí.Pořád musím nad celým příběhem přemýšlet.
    Právě Oběšencům strom poslouchám, a i mně uvízla v paměti zrovna tahle scéna a ty první dva verše "Půjdeš se mnou, ptám se tence..

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy jsem nebrečela u filmu ani u knihy. Při čtení posledního dílu Hunger Games jsem ale byla schopná brečet při smrti snad každé postavy, která mi přirostla k srdci. Když jsem pak dočetla, ještě měsíc jsem se nedokázala odtrhnout myšlenkami od ní. Je to skvělá kniha a myslím že je zbytečné říkat který díl je nejlepší, všechny 3 dávají dohromady bestseller..

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...