neděle 15. července 2012

Averze k beruškám a spousta melounu a slovní fotbal na tisíc způsobů

Ano, i tak by se dal popsat můj momentální život. Víte, co si říkám posledních 10 dní? Tohle:

Nechce se mi vstávat, fakt nechce. Víte, jakou mám brigádu? Uklízím za peníze pro naše město. Jsem u garáží za městem, kde hrabu jen posekanou trávu, jasně... ale je tam spousta kopřiv, divného rostlinstva, ze kterého mám vyrážku, brouků, pavouků a jiné havěti...a berušek! Všude jsou berušky! Nemyslete si, že jsou nějak vzácné, to vůbec ne. Na jednom metru čtverečním jich je snad 20. A ty mrchy mi nalétávají do vlasů a já si je pak z tama musím vyndávat. JSOU VŠUDE! Jediná věc, která jim slouží ke cti je, že zatím měly všechny, které jsem viděla dostatečně zblízka, 7 teček.
Druhá část nadpisu článku - meloun. Snídám ho, obědvám, svačím i večeřím. A pak celý den nedělám nic jiného, než že běhám na záchod. Ale co, musím se ho najíst, dokud je, že ano.
A nakonec... na těch garážích dělám i s kamarádkou, což dělá oněch 5 hodin každý den o něco snesitelnějších. A abychom se nějak zabavily, hrajeme slovní fotbal - na poslední písmeno, na poslední dvě písmena, anglický fotbal, fotbal na postavy z HG, HP a vůbec jakékoliv postavy z knih... a tak dále a tak dále. A když nehrajeme, tak stojíme opřené o vidle/hrábě a čumíme do blba. Voilá! I tak se dá vydělávat.

Anyway... poslední tři dny mi nejel na pc net. Byla jsem připojená na sousedovu wifi, muhaha, úspěšně jsem na ní parazitovala půl roku, než ji ten hajzl vypnul. A v tu ránu mi začal stávkovat celý počítač. Jako by snad karma fakt existovala a tohle byla má forma trestu... Díky bohu ale stačilo po těch pronervovaných a pronadávaných třech dnech napsat kamarádovi, kteří přišel a počítač opravil. Hurá! Takže teď už se nemám na co vymlouvat a budu zase svědomitě přidávat články!

A teď už musím končit, musím zase běžet na záchod. (hloupý meloun....)

6 komentářů:

  1. A nepracovala si náhodou ve fastfoodu na koupališti? Ty to nějak střídáš. :)

    Letos jsem ještě meloun neměla. Budu to muset napravit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já mám totiž brigády dvě :) Jednu dopoledne, to uklízím to město, a pak odpoledne - nebo když nejsem na tom městě - na koupališti ve fastfoodu, víš.

      Vymazat
  2. Hnusné, hnusné berušky! A hmyzáci obecně. :D Zacuckávaj zrzkám vlasy! x.O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo... hmyzáci nás zrzky nemají rádi! :D

      Vymazat
    2. A to vůbec není fér! :D
      (Jsem to já, jen se mi nechce přihlašovat^^)

      Vymazat
  3. No tak to si ešte nebola u nás vo vinohrade. 8 hodín denne, či je strašné teplo, strašná zima alebo prší, to je jedno. A o všetkých druhoch hmyzu ani nehovorím radšej :DD

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...