pondělí 16. července 2012

Top týdne (10): Romantické dvojice





Toto pondělní meme má na svědomí Luu. Cílem je uveřejnit topku něčeho, co souvisí s knihami.
Jak už jsem zmínila v minulém příspěvku do tohoto meme, začala jsem poněkud později než většina blogerů, tudíž jsem pozadu.
o lá, další pondělí, další topka! U téhle jsem měla jiný problém, než u jiných top... měla jsem problém vybrat :D Protože romantických dvojic je tolik! No ale jak už jsem napsala v minulém příspěvku, seznamy Top týdne budou po dobu prázdnin obsahovat pouze 5 položek. Takže... tady máte mých Top 5 oblíbených romantických dvojic! :)
PS: Opět upozorňuji, že čísla jsou pouze pro orientaci a neznačí pořadí.


1. Katniss a Peeta (Hunger Games)
Nenadávejte mi prosím, ale oni dva jsou opravdu první, kteří mě momentálně napadnou. Nejsou sice tak docela romantickou dvojicí, nicméně... Peeta! A Katniss, naše odvážná hrdinka, tvář vzpoury... A Peeta! No jo, hlavně Peeta. Aaaaach..! (následuje spousta zamilovaných povzdechů)


2. Ron a Hermiona (Harry Potter)
Jejich vztah se tak krásně pomalu rozvíjel, že... že prostě nemám slov. Nikdy nic neřadím, nemůžu, nejde to, ale kdybych měla, tak by tahle dvojice určitě skončila na prvním místě.
3.  Jace a Clary (Nástroje smrti)
Oh, come on! Kdyby ti tu nebyli, celé tohle Top týdne by nestálo za nic. Ti-dva-jsou-nejlepší! Iiii! :D Jace, ten arogantní, sexy, odvážný lovec stínů... a Clary.. no prostě Clary... a oni dva... spolu... no... iiiii! :D





4. Nora a Patch (Zavržený)

No jo, v prvním díle to byl takový vztah nevztah, ale druhý díl mě emočně naprosto ždímal. Žeru Patche. Chci svého vlastního sexy padlého anděla.
5. Artemis a Myrta (Artemis Fowl)
Jedna z mých nejoblíbenějších knižních sérií. Pořád s oblibou říkám, že pro děti píše Eoin Colfer moc chytře, teda alespoň já někdy v tom všem technickém a super-inteligentním ztrácela, ale proč ne. Anyway, Arty a Myrta sice nejsou přísně vzato pár, já je ale stejně vždycky dávala dohromady. A v šestém dílu měli svou chvilku, a no... málem mi z té scény vybuchl mozek.

3 komentáře:

  1. Jsem ostuda, znám jen Rona s Hermionou... ale na Zavrženého, TMI i HG se chystám^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Série Zavrženého je naprosto dokonalá. Jsem si jistá, že tě nezklame. V listopadu vychází 4. díl, už se nemůžu dočkat:)

      Vymazat
  2. To je už Zavržený jako film??

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...