středa 1. srpna 2012

The Mortal Instruments cast

Určitě už o většině herců víte, koneckonců nám je Cassandra po troškách odhaluje a mnozí z vás určitě - tak jako já - po večerech vysedáváte u počítače a čekáte, kdy už sakra Cass odhalí toho slíbeného dalšího herce.
Před chviličkou jsem udělala takové shrnutí pro kamarádku, která se na blogovém poli nepohybuje tolik jako někteří šílenci z našich řad (což míním jako pochvalu, sama mezi ně patřím), ale je příšerně zvědavá, kdo si zahraje její oblíbené postavy.
Tak mě napadlo, že udělám takové shrnutí i pro ty, kteří chtějí mít všechny postavy hezky u sebe. Takže... tady jsou!

Jako první se seznamte s postavou, díky které je série tak úspěšná - s Jacem (kterého se v provedení Jamieho Campbella Bowera pořád tak nějak bojím).

Dále tu máme Clary v podání Lily Collins (která se mně osobně moc líbí).

Seznamte se s Lukem! Kterého hraje Aidan Turner, a který mi přijde tak drsný a sexy, že by Valentinovi v klídku nakopal prdel)

Další máme na řadě Madame Dorotheu. Ne tak významná postava, přesto má v knize svou úlohu, a proto ani na ni nesmíme zapomenout. Zahraje si ji Carol Christine Hilaria Pounder.

Tak kdo je tu dál? Hodge v podání Jareda Harrise.

Konečně tu máme i Clařinu mámu Jocelyn (která se mi opět moc líbí). Zahraje si ji Lena Headey.

A teď přejdeme na postavy, na které všichni netrpělivě čekali po mnoho večerů a nocí...

Magnus Bane! (pokud tedy chcete, tak Krasomil Pohroma, já ale teda tomuhle jménu moc nefandím, fujky!). Musím říct, že jsem z něj opravdu nadšená. A se spoustou třpytek a glitrů bude vypadat báječně :D mimochodem jej hraje Godfrey Gao.

Taky Simon, Clařin kamarád (na krátkou dobu i potencionální bójfrend) se produkci mimořádně vyvedl. Zahraje si ho Robert Sheehan (dokážu si představit, jak teď spousta Robertových fanynek - včetně mě - nadšeně piští).

Isabelle si zahraje 24letá herečka Jemima West.

A nakonec tu máme postavu, na kterou se čekalo nejdéle a nejvíce, postavu Isabellina bratra a Magnusova přítele Aleca. Zahraje si jej Kevin Zegers (který je pořádně hot!).

Tak co zatím na cast říkáte? :)

9 komentářů:

  1. Abych byla upřímná, mně ten cast vůbec nesedí. :D Jedině obsazení Simona a Isabelle mi vyhovuje. Jinak prostě ne-é.
    Jamieho si pořád jako Jace nedovedu představit, pro mě to není ten pravý Jace.
    A Lily jako Clary? Taky mimo mé představy. :D Já totiž měla za to, že Clary je typická zrzka a to Lily není.
    Luke neodpovídá mým představám ani vzdáleně, i když herec to je hezký. ^^
    Jocelyn má být taky zrzka, ne? Ale jinak bych proti té herečce neměla nic důležitého.
    A Magnus? Nó, uvidíme co s ním udělají, ale taky jsem ho viděla trochu jinak. :)
    A Kevin jako Alec mi přijde moc starý. Moc mi na Aleca nesedí - nedovedu si ho v té roli představit.

    Takžé... Jak je vidět, s tím obsazením fakt nejsem moc spokojená. :D A to jsem se nejdříve na film hrozně těšila! Teď mé nadšení už opadá. Ale co, třeba mě pak v traileru překvapí a já z nich budu nadšená - i když tomu moc nevěřím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se na film taky příšerně těšila a těším se i teď, když vidím to obsazení... I když z Jace pořád nemám vůbec dobrý pocit.
      Jasně že je Clary typická zrzka a její máma taky, ale víš, jak by bylo těžké sehnat do těchto rolí vyhovující herečky, které by byly zároveň typické zrzky? nabarví je a budou skvělé :)

      Vymazat
    2. Souhlas s tím, že Kevin je na Aleca moc starý. Vzhledem k tomu, že má být mladší než Jace a ve skutečnosti je o čtyři roky starší než Jamie, tak nevím nevím. Možná se jim ale povede udělat to tak, aby alespoň trochu vypadal na těch 16 nebo kolik mu má být. Já prostě nemám ráda, když do role obsadí herce o x let staršího než je postava, kterou hraje.

      Vymazat
    3. Toho bych se zas nebála, je normální, že 30leté herečky či herci hrají náctileté a nikdo se ničemu nediví :)

      Vymazat
    4. Já vím, že je to běžný, ale prostě to nemám ráda.

      Vymazat
  2. A já si tuhle knížku ještě nepřečetla. Tak! :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne? Tak to určitě naprav, protože je skvělá :) Teda alespoň mě se moc líbila... Taková moje láska :)

      Vymazat
  3. Mě casting zklamal. No, nebudu si tady stěžovat, protože už jsem se myslím dostatečně vykecala na mém blogu a už opravdu nemám síly dál psát, jak jsem z výběru hlavních postav naštvaná. Z celého obsazení mám radost snad jen z Leny Headey, která je vážně skvělá herečka, ale jinak... no dobře, tak Kevin Zegers na tadyté fotce vypadá dobře, otázkou ale zůstává, jestli ho tak dobře namaskují i ve filmu. :D Pro mě osobně je největší úlet Jace a Magnus, nicméně jsem na ten film strašně zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  4. vím, že už jsem ti na to řekla svoje, ale bylo to ve spěchu a vůbec - kdopak asi byl ta kamarádka, hm?! :D ne, nemůžu si zkrátka pomoct a musím nadšeně pištět jen co jsem si to přečetla! jistě, Jace.. ale Clary, Simon a Alec? můj ty bože! těším se!

    omluvte - a především ty, Em - můj nesmyslný komentář, ale jak říkám - nemohla jsem odolat.

    džurry

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...