čtvrtek 29. listopadu 2012

Nervy, nadávky a barva

Možná se ptáte, co má nadpis článku znamenat, co? Inu... maminka se rozhodla nabarvit si na červeno vlasy. A nebyla bych to já, abych si ze zbytku barvy nerozhodla obarvit alespoň konečky! Bohužel, barvila maminka. Takže teď mám vlasy nabarvené pomalu do poloviny hlavy a jen se třesu, abych zítra nepřišla do školy jako debil. A vzhledem k tomu, že toto NENÍ šampón, nýbrž barva... inu, bylo by to nehezké. O bože, asi mi je špatně... mám ještě 20 minut, že to půjdu opláchnout... proč jen musím být takový debil toužící po odlišnosti? No řekněte mi, proč?

7 komentářů:

  1. 8D daj fotku ako to dopadlo 8D
    ja si kupujem bordovú alebo fialovú farbu a to vždy tak dopadne, že si to rozmiešam po celej hlave a potom sa ma kaderníčka pýta, prečo mám každý vlas inej farby 8D ale sranda je, že každému a aj mne sa to lúbi 8D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dám, to rozhodně :D Už to mám umyté, tak to vyfoukám a uvidím, mám strach :D Jej, to fakt? Tuto metodu jsem kdysi taky zkoušela :D Tak aj ty dej fotku, jsem zvědavá :D :)

      Vymazat
  2. Mě to na moje vlasy nikdy nechytne=( Mamka si barví ( resp. já jí barvím=D) na červeno pořád. A už mockrát jsem si dělala proužek a nikdy to pořádně nechytne. Chtěla jsem furt obarvit vlasy nebo něco s nimi udělat. Tak jsem vzala peroxid a naplácala ho do vlasů. Už byl takovej starší=D Dopadlo o tak, že jsem měla svoje docela tmavě hnědé vlasy podbarvené rezato-zlato-blond barvou(+ dalších 20 odstínů co tam bylo) Děs a hrůza.. pak jsem to musela 2x přebarvit hnědou a od té doby tam ta hnědá drží=D Už nikdy!=D Můžu být jen ráda, že my tam ty vlasy drží a neopadali=D
    Taky chci vidět fotku ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to můžeš být fakt ráda, to bych se bála :D Ale taky jsem kdysi stahovala černou barvu peroxidem a málem se z toho moje vlasy nevzpamatovaly. Už jsem se viděla, jak nosím paruku :D

      Vymazat
    2. Nemysli si že sem neměla strach=DD Jenže ta moje hloupost a paličatost =D Vlasy žijou v pohodě docela=) Naštěstí =D a chceme tu fotku!=)

      Vymazat
  3. Určitě to bude dobré. Ať to dopadne jakkoliv, tak říkej, že takhle to přesně dopadnou mělo, že to byl cíl :-) Já na hlavě měla vše od blond po skoro černou a že občas to bylo opravdu šílené, ale už jsem se zastavila na čokoládové a je pravda, že tu mi všichni nejvíce chválí i když mi příjde taková usedlá. Že bych šla zase do červené :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš ty co... nakonec to nejde skoro poznat, a to jsem se tak vztekala :D Ale už mám plán, protože prostě svých červených konečků docílím! Takže až bude plán uskutečněn, rozhodně se pochlubím s fotkou :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...