neděle 11. listopadu 2012

Posuď knihu podle obalu (9)




Nedělní meme z dílny Syki. Cílem je vybrat jednu libovolnou knihu, napsat její anotaci a zhodnotit obálku.

Název knihy: Interview s upírem
Autor: Anne Rice
Anotace: Příběh jejich prazvláštního vztahu začal roku 791 v New Orleansu, kdy věčný upír Lestat pomohl překročit citlivému a přitažlivému mladíkovi Louisovi práh lidského utrpení. Louis v tu chvíli ale ani zdaleka netušil, že věčný život v nikdy nekončící noci je mnohem větším prokletím, než jakákoliv lidská bolest.

Můj názor: Co si budem, tahle obálka by klidně mohla být synonymem ke slovu "dokonalost". Nevidím nic, co bych měla vytknout, doslova si žádá, abyste na ni hodiny zamilovaně koukali! Tak, jako to dělám já... Obálka je totiž jednoduchá, to, jak upírova tvář vypadá strhaně a jako z kamene, přesto krásně...jediná rudá růže, se kterou je sladěný nápis se zajímavým fontem písma a ani autorčino jméno není na obálce nijak vyzývavé a rušivě umístěné... Jak říkám, dokonalost sama.

4 komentáře:

  1. Ta obálka vypadá vážně skvěle ;))

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna včera jsem se rozhodovala v levných knihách, jestli jí koupit nebo ne. :) Máma mi řekla, že obálka vypadá moc sexisticky a že tuhle si teda kupovat nebudu. (A to mi sama koupila Fifty Shades of Grey. :D ).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš teda dobrou mamku :D :D já teda ať chci jak chci na obálce nic sexistického nevidím, a to na ni koukám dost často! :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...