středa 12. prosince 2012

Out of control

Ehm... já jen, abyste věděli, proč na blog poslední dobou tak kašlu. Jde o to, že u nás doma to poslední dobou vypadá jako v reality show Kdo přežije. Jistě, mohla bych z toho vinit školu, ale nechci ukazovat prstem. Ale ať už tak či onak, dennodenně slýchávám od mých rodičů tolik nenáviděnou větu: "Nezapomněla jsi náhodou, že letos maturuješ?" Jistěže zapomněla, protože přece o nic nejde a je taaaak strašně snadné vypustit to z hlavy..! Takže, jak už název článku napovídá, jsem tak trochu "out of control". Bez kontroly, bez jakéhokoliv směru se řítím jako střela, co všechno a všechny vyváží z rovnováhy. Dejte si bacha, až mě potkáte, muhaha. 

Kromě toho mám ale taky rozepsané další dílko, a ačkoliv už se za těch 18 let celkem znám, s politováním musím před sebou samou uznat, že tohle dílko nemá příliš šanci, že by vůbec kdy mohlo spatřit světlo světa. Nicméně entuziasmus, který se u mě projevuje vyhledáváním všemožných informací o Tennessee a rančích (protože tady se to dílko odehrává), mi dává jakousi naději. Taky sem kdesi v propadlišti dějin mého šuplíku našla složku nadepsanou jako Vládkyně tmy. Jedná se o vůbec první velký projekt, který jsem kdy rozepsala, a ze kterého mám momentálně asi 80 stran (za což si chtě nechtě musím zatleskat). Další pátrání s mým momentálně nejlepším kámošem Googlem a mé knihomolské zkušenosti mi říkají, že tohle dílko by snad mohlo být v mezích originální. Stejně mě ale čeká spousta práce, protože přece jen - začala jsem ho psát někdy ve 14 letech. A troufám si říct (a běda tomu, kdo mi bude opanovat), že dnes píšu celkem jinak. Takže, s chutí do práce! 

A jak jste se vůbec vy měli poslední dobou? Co čtete? Popřípadě píšete? A co vlastně celou dobu děláte? :)


2 komentáře:

  1. ja som teraz tiež nemala moc času na knihy, poslednú knihu som čítala pred týždňom a aodvtedy sa mi nechce nič iné, len pozerať seriál Jak jsem poznal vaši matku 8P

    OdpovědětVymazat
  2. Škola mi už leze krkem.. naprosto :/
    Jinak nechtěla by jsi mi ta svá dílka dát k přečtení?? :))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...