pondělí 11. března 2013

Nakladatelský maraton #3


Projekt z dílny Books and Smile

CooBoo


Nejprve se mrkneme na zoubek knihám bez pokračování. Asi nejcennější z nich je... jsou všechny. Snad až na Espressologii, která si beztak moc dlouho v poličce nepobude. 
Chvíle před koncem mě tak neskutečně vyšťavila, až to ani možné nebylo. To stejné se vlastně dá říct i o knize Poslouchej!. Polibek pro Annu zkrátka miluju a Marcelo... no, toho právě čtu :)
Celkem to máme 5 knih, z nich je to jeden RC,  tři výhry a jedna koupená.





Série. Tady to je první díl Nadpozemské (už abych měla i ten druhý!), Divergence a Rezistence (které jsou v mé sbírce VB knih těmi nejméně cennými - tak a teď mě vyneste v zubech), Drakie (kterou jsem vcelku úspěšně prodala kamarádce, muhaha, takže moc dlouho už ji mít nebudu) a L.A.Candy, kterou jsem si koupila v době, kdy jsem potřebovala číst o bohatých bastardech a celkem ironické je, že jsem ji ještě nepřečetla.
Takže to je opět 5 knih, z toho tři koupené a dva RC :)



CooBoo knihy, které miluju nejvíc. Drahokamy! O bože, jak já je miluju... kdo jde do letního re-readingu se mnou? :) (achjo, já chci Žlutou jako citrín nebo Fialovou jako ametyst, prosím, Kerstin! Fňuk.)










Moje nejcennější CooBoo kniha. Ano, je to tak! také je to první kniha od CB, kterou jsem kdy koupila. Moje milovaná Emily Strange <3











A všechny hezky spolu!

Celkem mám od CooBoo 14 knih.

4 komentáře:

  1. Slušná sbírka! ;-)
    Tenhle projekt se mi začíná líbit čím dál tím víc. Asi se do něj taky pustím :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som z týchto čítala len Annu, ale ako pozerám všetky knihy majú dačo do seba. Sériu drahokamy a sériu Divergence mám v pláne si určite kúpiť. A taktiež som rozmýšľala aj nad knižkou od Lauren Conrad, ak ju prečítaš, daj vedieť aká bola :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrá sbírka :). Slintám nad Rezistencí :).

    OdpovědětVymazat
  4. Tcha, Divergencie aj Draki som sa zbavila a 2 diely drahokamov (skoro)nadovšetko zbožňujem! Tretí som ešte nečítala. Tak...uvidíme.
    Je celkom možné, že sa pridám k tvojmu fňukaciemu gangu za nejakou "Fialovou ako ametys" (to ma dostalo) xD

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...