úterý 11. června 2013

I´m back! And I know nothing.

(Tak jo, nejdřív prosím aspoň oceňte, jak jsem skloubila hlášky hned ze svou skvělých seriálů! A tak hezky, aby jedna navazovala na druhou! :D )

Takže. Jde se na věc. Ehm. Takžeeeee.... Jsem zpátky! Ano, ano, je to tak. Ačkoliv jsem měla být zpátky už před, dejme tomu, třemi týdny, nějak mi to nešlo, prokrastinovala jsem, čučela na filmy, a tak nějak válela šunky, což se mi nehezky vrátilo a prostě díky bohu, že ještě chvilku se na koupaliště nedostanu.
A teď k tématu.
V sobotu jsem na fb stránku blogu psala, že se stala tragédie, která mi nejspíše zabrání ve fungování na blogu. Ono to vlastně vypadalo, že mi zabrání v jakémkoliv fungování a já si prožila 3 nejhorší dny mého života. Přitom ten první nejhorší začal tak hezky - svítilo slunce, bylo příjemných 28 stupňů a já se zrovna chystala ven...když mi táta zavolala, že Percyho, mé milované čtyřnohé miminko, přejelo auto. Řeknu vám, že "díky" celé panice si vlastně další chvíle ani moc nepamatuju, jen vím, že se Percy nemohl postavit na zadní nožičky, vůbec s nimi nehýbal a my jeli okamžitě k veterináři. Od té chvíle jsme šli od jednoho vyšetření k druhého, nakonec nás poslali ke špičkovému neurochirurgovi a ortopedovi, jakého si jen domácí mazlíček může přát. A ten mi na rentgenových snímcích ukázal to, co jsem chtěla a v co jsem doufala - miminko bude zase běhat. Netuším (a nejsem sama), jak je možné, že pětikilové štěňátko přejel na betonové cestě dvoutunový teréňák, a ono vyvázlo "jen" s mnohačetně zlámanou pánví, každopádně je to neuvěřitelný zázrak, za který jsem každou minutu vděčná, a nejspíš za něj budu vděčná do konce života. Takže Percy teď nesmí měsíc chodit, aby mu pánev zase hezky srostla (úlomky zůstaly u sebe, takže ani nebyla nutná operace), a pak může zase běhat a dovádět jako před nehodou.

Čímž se dostáváme k tomu, že já jsem psychicky opět v normálu a začínám opět blogovat. Pár věcí se na blogu změní (mimochodem ještě sama netuším, které a jak moc :D ), ale není se čeho bát a já osobně doufám, že to budou změny jen a jen k lepšímu :)

5 komentářů:

  1. Jsem rád, že už je Percy v pořádku :)) A myslím, že každý pochopí, že je důležitější život než články na blogu :))
    Niklaus
    - promiň, ale už se nepřihlašuji na účet Google, když za chvilku půjdu ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Uf! Jak jsem to postupně četla, tak jsem myslela, že mě raní mrtvice! Úplně jsem si představila svého psa, jak by mi bylo, pak tebe, jak ti bylo a zatočila se mi hlava. Ale ještě, že to má dobrý konec! Teď už jen aby se dobře uzdravil a všechno šlo tak já má :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No bylo mi příšerně, probděla jsem s ním dvě noci. Ale má víc štěstí, jak rozumu, takže bude v pohodě :) A už má ambice! 5 minut na něj nekoukám a on už se zvedá na nohy a jde si pochodovat! :D

      Vymazat
  3. Tak si teď sedím ve škole u počítače a chystám se číst tvoje Top týdne ( protože jsem moc ráda, že jsi zpátky! :)) Pak si všimnu tohoto článku a jak jsem četla, tak jsem prožila pořádný šok! Ještě že je Percy v pořádku :) Určitě se brzy uzdraví, protože se o něj skvěle staráš =)

    OdpovědětVymazat
  4. Chudačku..!!!:(( A doufám že se brzy uzdraví :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...