pátek 14. června 2013

I´m obsessed with (13)


Meme z mé dílny, které se bude na blogu objevovat každý pátek. Podstatou článku je zveřejnění obsese, kterou může být libovolná věc, osoba, jídlo, kniha atd., spolu s krátkým informativním článkem.


Tate Langdon

Je zvláštní, že tu máme zrovna 13. příspěvek, a je to tento psychopat. Ti z vás, kdo sledují American Horror Story, budou vědět, s kým mají tu čest. A ti z vás, kteří o Tateovi slyší poprvé... tak vás seznámím.
Tate Langdon je teenager, který už je nějaký ten pátek po smrti. Ještě než zemřel, zapálil přítele své matky, postřílel 15 svých spolužáků a jako by to nebylo málo, i po smrti je pěkné kvítko a vraždění patří k jeho největším koníčkům. I tak ale bezhlavě miluje Violet (která mu snad během té věčnosti jednou odpustí) a je vlastně hodně citlivý. Taky je pekelně sexy, má smysl pro humor a vyžívá se v sarkasmu. Je ten nejlepší psychopat, jakého byste si mohli přát poznat. A pokud se do vás zrovna zamiluje, tak vás nezabije, to je milé, že? :D
Vlastně jsem začala na AHS koukat jenom kvůli němu. Vendea mi poslala jedno video (které najdete na konci článku), a já se zamilovala. Je skvělý!!

P.S.: Pekelně, fakt pekelně sexy!












2 komentáře:

  1. Já to mám rozkoukaný už přes rok, sakra. Chybí mi posledních pár dílů. (Stydím se, ale nějak mě nebaví seriály.)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera Em, samozřejmě, že je sexy jako hell.. Smrtonosná zbraň :D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...