pátek 2. srpna 2013

1st Blogoversary giveaway - vyhlášení

Já vím, ano, já vím, že jste museli na vyhlášení čekat o 10 dní déle, ale moje výletování se poněkud protáhlo, a a pak jsem se musela psychicky připravit na několikahodinové sčítání vstupů, ověřování všech položek z formuláře... opravdu se musím i zasmát nad tím, jak se mě pokoušeli někteří ošidit, ale mají smůlu, protože Emily je všechno, jen ne blbá :D Nebudu je jmenovat, každopádně byli ze slosování vyřazeni.

Celkem se vás zúčastnilo 151, což mi přijde celkem úctyhodné a pěkné číslo :) Moc si vážím těch, kteří se opravdu v kolonce Co ti na blogu chybí? rozepsali, protože mi tím moc pomohli. Přeci jen nepíšu blog pouze pro sebe, ale také pro vás, a uvědomuju si, že je ještě dost co zlepšovat, takže jsem si všechny nedostatky poctivě zapsala a zapracuju na nic :)

Spousta z vás se také hodně rozepsala o tom, co o prázdninách plánuje, kam pojede a co bude dělat. Upřímně přiznávám, že jsem se u některých odpovědí musela zasmát, jaký nejste dobrodruzi, každopádně jinak si byly odpovědi hodně podobné - budete číst, válet se někde u vody, nebo brigádničit. Co mi opravdu vykouzlilo úsměv na tváři, byl upřímný zájem některých z vás, co budu dělat o prázdninách já. Plánuju o tom natočit jeden vlog (ale ještě uvidíme, jestli se překecám :D), takže se všechno dozvíte :P

A teď už pojďme k samotnému vyhlášení soutěže....

Balíček č.1 vyhrává...
Chiaki

Balíček č.2 vyhrává...
Mischa

Balíček č.3 vyhrává...
Christine

Balíček č.4 vyhrává...
Krista

Všem výhercům gratuluju a jdu jim napsat e-mail, na který mají 48 hodin, aby mi odpověděli. A vy, kteří jste nevyhráli, nezoufejte, plánuju další soutěž, která bude velice brzy :)


3 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...