čtvrtek 26. září 2013

Velká letní chvástačka: červen, červenec, srpen


Měsíční meme hostované Judit. Jedná se o výčet knih, které jste daný měsíc získali, ať už to byly knihy koupené, darované, vyhrané či recenzní výtisky. 

Jo, já vím, že léto je dávno fuč :D Jsem si na sebe upletla bič, protože když tak kouknu do té své knihovničky (mimochodem je fakt optimistické říkat těm dvěma policím knihovnička), tak mi přijde, že tam ty knihy jsou odjakživa :D Takže než se mi povedlo všechny najít, tak jsem musela prolézt Chvástačky na blogu za poslední 3 měsíce. Už jsem opravdu neměla sílu ani nervy na to, rozdělit je podle měsíců, takže Letní chvástačka je jenom spásný nápad, ulehčující život mé lenosti, nikoliv jeden z kreativních nápadů, jaké obvykle mívám, jak jste si možná všimli, muhaha, takže je mi líto, ale zklamu vás :D A teď už dost keců a jdeme na to!

Všechny  pohromadě:



Knihy, které jsem si koupila:


Uhm. Na to, jak relativně málo času jsem o prázdninách měla, se divím, kdy jsem si stihla tolik knih koupit. I když... na nákup knížek se najde čas vždycky, že ano, co si budem... :D 
Vlad - poslední zpověď je můj úlovek ze srazu v Brně s Annie a Vendeou. Docela jsem nad ní uvažovala, ale.. je to Drákula. A má tak skvělou obálku! Škoda, že vám ji nemůžu dát ohmatat, protože to je opravdu zážitek...
Erilian - Kouzla na obzoru se mi povedl ukořistit při návštěvě Neoluxoru s mým drahým mužem. Stál mě jenom pár kaček, jelikož má maličko natržený obal (na fotce to je možná vidět, nahoře na hřbetu), ale who cares!
Bez tebe to není léto jsem koupila v den, který byl moc vtipný. Vylezla jsem z jednoho knihkupectví s tím, že si nekoupím žádnou knihu, a pak ve výloze dalšího uviděla druhý díl Léta. O 2 minuty později jsem si ho už nesla domů :D
Velký Gatsby ve formě nádherného maličkého hardbacku je úlovek z Levných knih, které jsme taky vzali s drahým útokem. Stejným případem jsou i tři díly Artemise Fowla - Operace Arktida, Časový paradox a Opalin podraz. Dohromady mě vyšly všechny tři díly asi na stovku a já si opravdu začínám myslet, že budu mít jednou všechny díly doma!
A nakonec Death Note. Navštívila jsem Arrakis a tam na mě na pultu koukala Pevnost s vyprodaným a téměř nesehnatelným prvním dílem této mangy coby přílohou. Moje materialistické já, toužící mít doma něco, co se těžko shání, zvítězilo :D
Mimochodem ze všech koupených knih jsem ještě nepřečetla ani jednu. Dokonce ani ten DN ne! :D


Knihy, které jsem dostala:

Dostala jsem knihyyyyy! Juch! Teda, ony to jsou spíše manwhy (korejská manga)... ale to je fuk. K2 pro mě ulovila Annie, když byl v Levných knihách jeden díl za 7 korun.. a to prostě člověk musí mít :D Nicméně už nebyl druhý a třetí díl, které se taky prakticky nedají sehnat, takže pokud by se jich někdo chtěl zbavit, mileráda se jich ujmu!

Knihy, které jsem vyhrála:


Taky tomu nevěříte? Ani já ne! Ale Emily opravdu něco vyhrála! Konkrétně Karanténu v angličtině. Na chvilinku jsem i zadoufala, že by mohla být podepsaná, ale není. Nuž, i tak mám radost  a těším se, až se na ni vrhnu :)

Knihy, které jsem vyměnila:


Konečně, KONEČNĚ můžu vůbec poprvé použít i tuhle položku! Vyměnila jsem s někým knihu, pějte aleluja! Konkrétně jsem vyměnila Espressologii s Vendeou za tuhle nenápadnou a elegantní krásku. Jestli za to Ještě než umřu bude stát, to se ještě uvidí, protože jsem ji nečetla. Každopádně jsem už viděla film, a bude to zase úplně poprvé, kdy budu číst knihu až po shlédnutí filmu, což bude rozhodně zajímavé. Ale z té obálky jsem nadšená, kdykoliv si na ni vzpomenu!



Knihy, které jsem si vyžádala ke zrecenzování:


Fakt jsou jenom dvě? To je divné oO
Anyway, Ptačí zpěv je RC od Martinusu, kterému se mi někde povedlo natrhnout hřbet, shame on me! Jsem na sebe nakrknutá, kdykoliv si toho všimnu -.-" Ale už jsem ho přečetla a chystám recenzi.
Počátek je RC od Egmontu, které jsem si vzala na ty dva týdny k drahému, a přečtla ho skoro celý... ale opravdu jenom skoro. Na dočtení si ale dávám dva dny! Od zítřka.


A to by bylo vše, mí drazí! Nic moc, co? :D Však já se polepším. A nabízí se otázka - jakou nejlepší nebo nejzajímavější knihu jsem si za léto pořídili vy?

5 komentářů:

  1. Krásná hromádka knih :).. Karanténa je super kniha ;).. Ptačí zpěv a Počátek by mi měly dneska přijít, tak se neskutečně těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Neskutečně moc ti závidím Počátek ! -_- Strašně dlouho si ho přeju... :) Jinak Ptačí zpěv už se na mě usmívá z poličky ! :) :D eS

    OdpovědětVymazat
  3. Bez tebe to není léto jsem četla. Byla to opravdu boží kniha. Už vyšla i trojka. :D :)) Jinak pěkné kousky. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelé!Mnohé poznám a chcem ich čítať, takže záložka hotová, už len sa k nim dostať :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...