úterý 1. října 2013

Měsíční chvástačka: září 2013

Měsíční meme hostované Judit. Jedná se o výčet knih, které jste daný měsíc získali, ať už to byly knihy koupené, darované, vyhrané či recenzní výtisky. 

Uplynulo pět dní a já vás zase otravuju se svým chvástáním. To jsem ošklivačka ošklivá, co? :D Ale však vy to nějak přežijete :P

Všechny  pohromadě:




Knihy, které jsem si koupila:


To jsme tak jeli s kamarádem do Ústí za jinými přáteli, a vlezli do antikvariátu, který nám byl očividně souzen. Drahý si odnesl Šerou hlídku od Lukjaněnka, a já dva díly Artemise Fowla, které mi chyběly ve sbírce :)


Knihy, které jsem dostala:

Na knižním brunchi pro nás měli Martinusáci přichystané i nějaké ty knižní dárky. (Ne)obyčejný kluk a Město z kostí jsou tedy dárkem od nich, a já jim ještě jednou moc děkuju! :)

Tohle sice není kniha, ale to triko je tak úžasné, že jsem vám ho prostě musela vyfotit. A jelikož jsem si nechtěla před foťák stoupnout já sama... pozdravte Juniora! :D


Knihy, které jsem vyhrála:
Nope :D


Knihy, které jsem dostala ke zrecenzování:


To bude vážně moc zajímavá kniha :D Něco podobného jsem ještě nečetla, ne že bych se tomuto tématu vyhýbala, ale prostě se mi ještě nic podobného do ruky nedostalo. Jsem zvědavá a těším se :)

3 komentáře:

  1. Nutno poznamenat, že jsem Divergenci i Rezistenci dočetl skoro dříve než jsem dojel domů z Moravy :D

    OdpovědětVymazat
  2. Buzíčkov by som moc chcela :D A inak, Mesto kostí je fajn, Artemis taktiež, hlavne trojka, ktorá sa mi páčila najviac :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mšsto z kostí jsem si tento měsíc také koupila a právě ho čtu :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...