sobota 8. února 2014

Měsíční chvástačka: leden 2014

Měsíční meme hostované Judit. Jedná se o výčet knih, které jste daný měsíc získali, ať už to byly knihy koupené, darované, vyhrané či recenzní výtisky. 

Moje svědomí: Proboha, Emily! Neříkala jsi náhodou, že si nebudeš kupovat žádné knihy, dokud nepřečteš ty, co máš doma?! A to už ti jich zbývalo jenom 10!
Já: Když... když já prostě neodolala... povánoční výprodeje, a bazárek, a tak...no... nešlo odolat!


Všechny  pohromadě:
Kvalita fotky hadr, ale snad prominete.



Knihy, které jsem si koupila:
Výprodej z buxu, jedna návštěva Luxoru, ohromný balík z knižního bazaru, a knihy se nahromadily, ani to nedalo tolik práce. V průměru mě ale jedna kniha vyšla tak na padesát korun, což považuju za ohromný úspěch (obzvláště pak u Malazské knihy padlých a Chaosu). A které knihy si z téhle kopy nejvíce vážím? Přechodu! O bože, jak já miluju tu obálku...vlastně celou tu knihu... už abych se do ní pustila! A taky zbožňuju Volání netvora, ale srdce se mi rve při pohledu na ten dotrhaný obal na hřbetu :/ 
Taky mi už včera přišla První rudá kapka, která v původním balíku chyběla, takže se kochám tou příšerně kýčovitou obálkou, a zcela pokrytecky uvažuju, před kterou knihou jí dám přednost :D


Knihy, které jsem dostala:
Nothing. To je asi za ten listopad a prosinec, abych si na to moc nezvykla :( :D


Knihy, které jsem vyhrála:
No.. ne no....


Knihy, které jsem si vyžádala ke zrecenzování:
Povedlo se mi alespoň udržet slib, že si nevezmu na recenzi žádnou knihu, dokud nepřečtu ty, co mám doma, takže... žádná.


Shrnutí:
To je asi poprvé, kdy se chvástačka skládá jenom z mnou koupených knih, a řeknu vám... moc dobrý pocit z toho nemám :D Připadám si jako čerstvý abstinent. Recenzent-abstinent. O bože, chybí mi ten pocit, když rozbaluju balík s recenzákem! Potřebuju nějaký recenzák! :D

10 komentářů:

  1. Volání netvora bych si taky chtěla pořídit. =)

    OdpovědětVymazat
  2. Chaos a Volání netvora mám taky, za tu cenu, nekup to, že :D Přemýšlela jsem, jestli si pořídit i Věk zázraků, protože jsem ho taky viděla ve výprodeji, pak jsem si přečetla anotaci, která mě ne úplně přesvědčila, takže jsem ji tam nakonec nechala... tento týden mi přišel balíček z beletrie osbahující 11 knih, na který se neskutečně těším, takže těm dám přednost :) Na Stevena Eriksona se taky chystám a naprosto miluju obálku Přechodu, to je nádhera!

    OdpovědětVymazat
  3. Já si pro změnu nemůžu kupovat nic, protože nemám peníze :D ale o to horší to mám v knihovně, nedokážu odtamtud odejít bez vypůjčení si plné tašky knížek :D a Chaos jsem si odtamtud přinesla zrovna včera, tak jsem na to taky zvědavá :) toho Eriksona ti fakt závidím :D

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné knihy. Výprodej v buxu vzali všichni asi útokem. Ani já jsem neodolala a pořídila si sérii Chaos :D

    OdpovědětVymazat
  5. No jo, taky jsem si pořídila Chaos. A jsem neskutečně ráda, že jsem s koupí počkala, protože jinak bych ty výprodejové ceny asi ořvala :-D A nad Eriksonem stále přemýšlím. Všichni ho tak chválí a všechny ty díly vedle sebe vypadají tak.. skvostně :-/ Ach joo, co kupovat dřív. A Přechod má vážně skvělou obálku :-)

    OdpovědětVymazat
  6. ÓÓÓÓ chaos :3 závidím
    Peknné knižky

    OdpovědětVymazat
  7. Přechod má kouzelnou obálku. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Och tak tomuhle rikam prirustky.. Naprosto uzasny vyber cetby..:) schvaluju naprosto vsechno..:) krome prechodu teda, ten mi nesedl..

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...