neděle 24. června 2012

Problém číslo 356


Yes, I´m reading that book again... V následujícím týdnu očekávám 6 recenzáků, knihovnu mám plnou knih, které čekají na přečtení, rozečtené mám tak tři... A to se prosím chystám na re-readingy alespoň 5 knih. Nemluvě o tom, že jsem chtěla ještě dnes napsat jednu recenzi a skončila jsem u prvního odstavce. Ne, já se ale nevzdám! Mám 60 dní, probůh! Tak mi držte palce, ať to všechno zmáknu. (Možná se ptáte, proč vlastně vznikl tenhle článek a odpověď je jednoduchá - líbil se mi ten obrázek a potřebovala jsem si postěžovat, jaký to jsem tupoň, nabízí se ale otázka - taky čtete některé knihy dokola a dokola?)

4 komentáře:

  1. Občas, když přečtu nějakou opravdu výbornou knihu, tak mám chuť si ji po čase přečíst znovu. I já se chystám o prázdninách na re-reading některých knih, které se zařadily po prvním přečtení mezi moje absolutně nejoblíbenější! =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že v tom nejsem sama! :) Třeba toto léto budu totiž číst už po šesté Daň peklu :D

      Vymazat
  2. Jasné, že niektoré knihy čítam viackrát. A extrémom pre mňa je Zlodejka kníh od Markusa Zusaka. Túto knihu čítam 3-4krát každý rok a nikdy jej nemám dosť.
    Ale napríklad pred týždňom som dokončila re-reading celej Twilight ságy (lebo som bola zvedavá, ako na mňa po rokoch bude pôsobiť). Začala som tiež s opätovným čítaním kníh od Paula Coelha a chystám sa aj na knihy od Dana Browna (aj keď tie mám už tiež viackrát prečítané). Takže nič si z toho nerob, že máš toľko kníh pred sebou a aj tak ťahá re-reading, som jasným príkladom toho, že po svete chodí veľa takýchto "bláznov". :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se k oblíbencům často vracím a už jsem na tom založila i meme - Knihy, ke kterým se vracím, kde tyhle mé stálice představuji..můžeš se přidat :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...