úterý 26. června 2012

Teaser Tuesday (7)


Úterní meme pořádané Should Be Reading. O co jde?

- Popadni knihu, kterou momentálně čteš, otevři ji na náhodné straně a vypiš dvě teaserové věty odkudkoliv z této stránky. NEZAHRNUJ SPOILERY!! (neprozdraď nic důležitého z příběhu).
- Sdílej knihu i autora, aby si mohli ostatní účastníci TT přidat knihu do své to-read záložky.



A jediný krok z pekel stačil, aby se vznesl a opustil ono místo.

...

Její ústa chutnala tak sladce, až mu z toho zatrnuly zuby.
***


Tentokrát si dovolím k příspěvku i nějaké to své kecání kolem. Daň peklu zbožňuju, po dlouhém shánění (seženete ji už jen v antikvariátech a na aukru) ji mám konečně doma. Musím říct, že kdyby hořelo, tak je to to první, co beru při útěku s sebou.
Knihu jsem četla už 7x (nelžu, počítám to), poprvé, když mi bylo 11 let a má pro mě pořád to stejné kouzlo. Vždycky v ní najdu něco nového, ale i kdyby, ráda se vracím k hlavním postavám Kaye a Roibenovi. Napsala jsem na motivy knihy spoustu povídek a momentálně se prokousávám druhým dílem v angličtině (jelikož česky se ho nedočkáme). A to, co jsem vám chtěla hlavně říct - ještě jste ji nečetli? TAK SI JI SAKRA OKAMŽITĚ PŘEČTĚTE! (je tenoučká, takže ani nezabere tolik času, ale i kdyby, stojí za to, opravdu).

4 komentáře:

  1. Tuhle knížku jsem dostal od Hanči k předloňským vánocům. Opravdu je tenká a pěkně se četla. Je to taková fantasy pohádka.

    OdpovědětVymazat
  2. tak o ní jsem nikdy neslyšela... obálka se mi líbí je zvláštní :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sedmkrát?? :D Já to zvládla jenom třikrát... možná čtyřikrát. Přesně takový druh fantasy mám ráda. Snažila jsem se druhý díl někde stáhnout, ale nenacházím... :( Asi budu muset jít tou legální cestou. A první díl snad ještě někde v obchodě najdu. Naštvalo by mě, kdybych ji neměla v mojí knihovničce. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na aukru ji určitě seženeš ;) Aspoň tam jsem ji sehnala já v bezvadném stavu. Druhý díl se dá koupit i na českých internetových knihkupectvích, ale číst se to fakt nedá, Holly miluje starou angličtinu :D Alespoň já jsem už 4 měsíce na 50té stránce :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...