pondělí 18. června 2012

Top týdne (6): Největší kreténi



Toto pondělní meme má na svědomí Luu. Cílem je uveřejnit topku něčeho, co souvisí s knihami.
Jak už jsem zmínila v minulém příspěvku do tohoto meme, začala jsem poněkud později než většina blogerů, tudíž jsem pozadu.
Týden se s týdnem sešel a máme tady další TOPku, tentokrát na téma Největší kreténi. Téma jsem si upravila trošičku podle svého, rozlišuju totiž kretény a hajzly. Hajzl je kluk, který vám permanentně leze na nervy a je opravdu zlý. Kretén je sexy kluk/chlap, který si myslí, že nemá v  popisu práce nic jiného, než vás popichovat a rozčilovat, ale nějaké to dobro v něm je. V následující TOP 10 se tedy můžete podívat na můj seznam největších sexy kreténů :D
Tento týden jsem sestavila seznam pouze s pěti položkami, ale slibuji, že příští týden už vás "neošidím" :)
PS: Opět upozorňuji, že čísla jsou pouze pro orientaci a neznačí pořadí.


1. Patch Cipriano (Zavržený)
Pro mě největší kretén číslo 1. Když si z Nory utahoval a neustále se do ní navážel, opravdu jsem s Norou soucítila. Být já na jejím místě, tak mu ten jeho krásný obličej hyzdí zlomený nos. Jenže...když on je to takový sexy chlap! :D











2. Jace Wayland (Nástroje smrti)
Tohohle kreténa bych si vzala domů, ani bych nad jeho urýpanými poznámkami okem nemrkla. Tohle je totiž hodný kretén. A sexy! (tak mě napadá, už jsme se setkali s kreténem, který by nebyl sexy? Možná, že jinak to jejich kreténovské kouzlo nefunguje...)














3. Adrian Ivaškov (Vampýrská akademie)
Kouří, chlastá, vymetá jednu párty za druhou, otočí se za každou sukní, každou má omotanou kolem prstu...a je bohatý a sexy. A taky má na všechno odpověď, musí mít vždycky poslední slovo a svými ironickými poznámkami vás dohání k šílenství. Kretén jako vyšitý.














4. Christophe (Andělé noci)
Ano, první díl mi stačil, abych usoudila, že Christophe bude taky pěkný kretén. Už jen ty jeho sarkastické poznámky... No uvidíme, jak se ještě vybarví.









5. Severus Snape (Harry Potter)
Celou dobu si myslíte, že víte, jaký je... a pak vám vytře zrak a vy jen zůstanete hledět, jak mohl takhle všechny obelstít. Slzička mi pro tohohle kreténa ukápla, fňuk.






1 komentář:

  1. Nesouhlasím s tím, že by Severus Snape byl kretén! Prostě ne! To nejde!! :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...