pondělí 11. června 2012

Víte, jak dlouho trvá vzít hobity do Isengardu? 10 hodin!


Tedy alespoň pokud se dáte na desetihodinové vymývárny mozku tak jako já a Niklaus. Včera se to v Knižním kecálku trochu zvrhlo, a tak na nějakou dobu konverzace sestávala pouze z posílání si odkazů na desetihodinová videa jako je Nyan cat, Amazing Horse, Leva´s polka, Tetris a nakonec i Taking the Hobbits to Isengard. Musím říct, že poslední zmíněná skladba je snesitelnější než ty ostatní, já sama jsem ji vydržela poslouchat něco přes hodinu a jistě bych to vydržela i déle, kdybych se nechystala do postele.
V téhle zprávě jsem vám však nechtěla jen říct, že se úspěšně pokouším o sebedestrukci, ale informovat vás o pár podstatných novinkách:
Tak především, v rámci letní giveaway Vítejte prázdniny, kterou pořádá Rodaw k Knihánkova, a do které jsem se také zapojila, můžete již dnes odpoledne čekat informující článek (ačkoliv soutěž samotná začíná až za devět dní).
Blog se bude stěhovat! Ano, je to tak, přestupuji na blogspot. Blog.cz nějak přestal stačit mým požadavkým ať už se jedná o aplikace nebo HTML kódy, které tu jsou nedostačující. Všichni tvrdí, jak je blogspot na obsluhu jednodušší. Inu mně to zatím tak nepřijde, teprve se učím, ale mám v plánu blog již na začátku prázdnin přestěhovat, tudíž doufám, že se nezlobíte a budete Knižní koutek na novou adresu následovat.
Nuž a to je asi všechno. Tento týden mám ještě v plánu uveřejnit recenze na všechny tři díly The Hunger Games (a řeknu vám, to si tedy máknu), pokud půjde vše podle plánu, pak se recenze na první díl dočkáte už někdy dnes k večeru 
A jinak, jaký jste měli víkend?
.

5 komentářů:

  1. Tohle video je boží. :)
    Když nevím, co poslouchat, tak si pustím tohle. Akorát to po pár minutách přestávám vnímat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tím nevnímáním jsme na tom stejně :D Ale zjistila jsem, že se mi u toho dobře čte oO :D

      Vymazat
    2. Tak číst jsem při tom vážně ještě nečetl Em :D ale bylo to super ten den :D

      Vymazat
    3. Já u toho dnes pracovala na bakalářce. :)

      Vymazat
    4. Já u toho běžně pracuju a píšu :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...