pátek 6. července 2012

Super, nemusím se sprchovat! aneb Když jedete přes půl města na kole v té největší bouřce.

Tak tak. Stáli jsme v bufetu na koupališti opření o pult všichni, kdo jsme tam byli - šéfová, šéf, já, kamarád a dvě další brigádnice a smáli se lidem, kteří utíkali na povel plavčíků z bazénů a schovávali se pod stříškami bufetů či rovnou prchali z koupaliště před mírným deštíkem. A pak nám úsměv zmrzl na rtech - mírný deštík se totiž za doprovodu výhružného hřmění změnil v pořádný liják, do kterého se přidaly kroupy. Bezva, to teď mám jako jet na tom kole domů? Ani náhodou! Beru telefon a volám mamce - nedostupná, no jasně, je na Slovensku v práci. Volám taťkovi - nedostupný. Volám bráchovi a ten to na třetí pokud konečně zvedne: ,,Co chceš?" ,,Dej mi k telefonu taťku!" ječím na něj, jako by mi šlo o život. Když se mi konečně tatík dostalnek telefonu, suše mi oznámí, že auto nemá, tím jela mamka. Uhm aha, paráda. No nic, to přejde. Za půl hodiny jsem byla nucena uznat, že zřejmě ne. Tak co, přespat tu? Koneckonců, jídla i pití tu je dost! Zamyslela jsem se... ne, to by nešlo. Tak jsem hold sebrala kolo a vydala se na cestu.
Když jsem konečně přijela domů, zkonstatovala jsem tři věci - pracovní bílé triko již nebylo bílé, mokrá jsem byla tak, že jsem se snad ani nemusela sprchovat a zřejmě jsem někde po cestě ztratila kontaktní čočku.

Teď už naštěstí sedím před počítačem řádně vykoupaná a v čistém oblečení a je mi fajn. Přidám nějaký článek a půjdu si číst, už se nemůžu dočkat, až se dostanu v Na půl cesty do hrobu k nějakým sprosťárnám a Bones a Cat se na sebe konečně vrhnou, muhaha :D A co vy, jaký jste měli den? :)

PS: Možná víte o soutěži o sušenky I heart Bloodlines a podepsanou knihu Golden Lily, kdy jediné, co musíte udělat pro výhru, je nakreslit tetování pro nového alchymistu. Přiznám se, že já kreslit neumím, proto jsem požádala své dvojče, které je umělkyní. Dumaly jsme, a nakonec jsme vydumali "květinový vzor" kdy namísto květů jsou noty a namísto větve basový klíč. Dle mého se tetování moc povedlo a už jsem ho odeslala do soutěže, tak mi držte palce :) A na úplný závěr přidávám obrázky tetování:





2 komentáře:

  1. Ten obrázek je moc krásný!! Líbí se mi!!
    A ta cesta domů za bouřky, to teda muselo být fakt něco :-D Nezávidím :-D
    Já tahle vedra nesnáším. Doma sice máme bazén, ale vůbec nemůžu dýchat. Nevadilo by mi, kdyby bylo tak o deset stupňů míň :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dvojče děkuje :)no, buď ráda za bazén, já si můžu leda tak zalézt do sprchového koutu :D :/

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...