pondělí 30. července 2012

Top týdne (11): Fiktivní místa



Toto pondělní meme má na svědomí Luu. Cílem je uveřejnit topku něčeho, co souvisí s knihami.
Jak už jsem zmínila v minulém příspěvku do tohoto meme, začala jsem poněkud později než většina blogerů, tudíž jsem pozadu.
Tak a máme tu po týdenní vynechávce další topku, tentokrát se podíváme na zoubek fiktivním místům, na kterých bychom chtěli žít. A že jich je opravdu hodně! Nicméně, já mohla do svého seznamu vybrat jen 5 položek. A jaké že jsem nakonec vybrala?

1. Bradavice (Harry Potter)
Ale no tak! Bradavice jsou takovým mým rájem... Prostě pokud existuje nebe, vypadá jako Bradavice! Spousta tajných místností a skřítků a magie... Tam bych rozhodně chtěla žít, je jedno na jak dlouho, jestli na den nebo na celou věčnost (ale brala bych spíš tu věčnost!).


2. Alagaesie (Odkaz Dračích jezdců)
Draci byli, jsou a budou vždy má nejoblíbenější zvířata, nejen magická. Proto bych rozhodně chtěla žít v zemi, kde bych je mohla vidět a dokonce se i s nějakým spřátelit.



3.  Idris (Nástroje smrti)
Do toho místa jsem se zamilovala už jen z popisů Clary ve třetím dílu. Moc ráda bych si prohlédla skvostné hlavní město ze skla, strážní věže i celou okolní krajinu.






4. Akademie Svatého Vladimíra (Vampýrská akademie)

Mmm, škola plná sexy namakaných dhampýrů? No proč ne, nechala bych si líbit!

5. Narnie (Letopisy Narnie)
Po Bradavicích můj druhý ráj. Sem bych se rozhodně chtěla podívat! Za mluvícími zvířaty a kentaury a skřítky... tedy jen v případě, že by tehdy zrovna Narnii nevládla Jadis, Bílá královna!

2 komentáře:

  1. Většinu z nich bych vybrala taky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkně jsi to vybrala.^^
    Až na těch pár chybějících míst, o kterých jsem ti říkala :P

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...