neděle 2. září 2012

Měsíční chvástačka: srpen 2012


Měsíční meme hostované Judit. Jedná se o výčet knih, které jste daný měsíc získali, ať už to byly knihy koupené, darované, vyhrané či recenzní výtisky. 


Ani se mi věřit nechce, že už je konec srpna. Totiž, teď už 2. září, a že vám zase přináším souhrn všech knih, které jsem dostala/vyhrála/koupila/dostala ke zrecenzování. Je jich opět 10, začínám si myslet, že je to pravidelný počet knih, který se bude objevovat v každé Chvástačce. I když, pokud vezmeme v úvahu stav mé peněženky, možná v září toto status quo poruším. Však ještě uvidíme. 

Anyway! Tady jsou! Mí srpnoví miláčci :)

Všechny pohromadě:



Lepší pohled na obálky:





Knihy, které jsem si koupila:



Opět, jako v minulé Chvástačce, jsou knihy pouze tři. Nicméně jsou všechny tři srdcové záležitosti! Modrou mám již přečtenou a chystám recenzi, která přibude na blogu zítra, na Drakii a Past se chystám hned, co přečtu recenzáky :)

Knihy, které jsem dostala:


Ano! ANO!! Já dostala knihu! A zrovna takovou! :) Po Interview jsem už dlouho toužila, bohužel v Levných knihách bylo hned vyprodané. A pak jeden anděl (čili moje báječná brněnská kamarádka) narazil v jednom regálu v obchoďáku na poslední dva výtisky. Takže... díky moc, Pafi!

Knihy, které jsem vyhrála:


Myslím, že tenhle měsíc na mě byl někdo tam nahoře opravdu hodný. Já vyhrála! Och bože, ani nevíte, jakou mám radost...

Knihy, které jsem si vyžádala ke zrecenzování:



Nuž, na RC jsem stejně tak pyšná, jako na výše zmíněné knihy. Právě dočítám třetí díl Percyho, takže se v průběhu týdne můžete těšit na všechny tři recenze. Za recenzní výtisky velice děkuji nakladatelství Fragment.
Záchranný člun od nakladatelství Fortuna Libri mám také rozečtený a řeknu vám, je to úplně něco jiného, než co jsem četla doteď. Nicméně je to velice příjemná změna.
A nakonec, Mezi láskou a smrtí, kterou mi poskytlo ke zrecenzování nakladatelství Knižní klub, a kterou jsem již přečetla. Recenzi si můžete přečíst zde. A navíc se o knihu soutěží! Takže pokud jste se ještě nezapojili, rozhodně to napravte :) Soutěž najdete zde.


Tak, to bychom měli ode mě všechno. A jaké knihy jste si pořídili (popř. dostali si vyhráli) vy? :)

5 komentářů:

  1. Ach jo. Co mi pomůže, že já mám za srpen pravděpodobně nejvíc (ale nevím to jistě, tolik chvástaček jsem ještě neviděla, abych mohla s jistotou posoudit :D) přírůstků z řad knižního bloggerstva, když se vždycky objeví někdo s titulem, který bych šíleně chtěla! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viděla jsi Nikki Finn a jejích 28? :D To je teprve něco.

      Jinak gratuluju k výhře Marcela i koupeným titulům, všechny jsou opravdu pěkné :)

      Vymazat
    2. Cože, to říkáš zrovna ty, ségra?! Zrovna ty, z jejíž Chvástačky bych si vybrala aspoň 5 knih, brbly brbly... :D

      A tobě děkuju, Freckles :)

      Vymazat
    3. Freckles, ale ty její jsou za celé prázdniny a já mluvím o srpnu^^ Společně s červencem jich mám 24, to není zlý :D Jinak souhlasím, je to něco :D
      Já možná radši mlčím, Em ;D

      Vymazat
  2. Pěkná kopice, jen co je pravda: ) Jsem zvědavá na záchranný člun :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...