pondělí 10. září 2012

Top týdne (15): Nenáviděné postavy



Toto pondělní meme má na svědomí Luu. Cílem je uveřejnit topku něčeho, co souvisí s knihami.
Duh. Na spoustu knih není čas! Tohle bylo opravdu těžké, mmm... ale přesto jsem nějaké vybrala, jako vždy :)


1. Bella (Stmívání)
Protože je hloupá. Protože nic neudělala. Protože jen fňukala a opakovala, jak miluje Edwarda. A protože tak bezcharakterní postavu jsem už hodně dlouho nezažila.
2. Lena (Kronika prokletých zaklínačů)
Protože jen dokola opakovala, jak je zlá, nic ji nezachrání a měli by se od ní všichni držet dál. Oh, come on! Měla se raději postavit na vlastní nohy a tu zaklínačskou sílu použít k vlastní záchraně.
3.  Shay (Smečka)
Koukněte se na mě, já vím všechno nejlíp! Já teda nevím všechno, ale jedna věc mi byla při čtení jasná - tohohle kluka potkat, pravděpodobně mu vybiju pár zubů. A to jsem ještě nečetla Vzpouru, kde se prý chlapec opravdu rozjel. Bůh mi žehnej, jestli tuhle sérii dočtu.
4. Umbridge (Harry Potter)
Brr, krutopřísná dáma, vyžívající se v tělesných trestech, kočkách a růžové barvě. Do pekla s ní!
5. Elena (Upíří deníky)
Blbka na druhou. Namyšlená kráva. Rozmazlená fiflena. A tu její hru na smutného osiřelého sirotka jsem jí nikdy moc nežrala.

10 komentářů:

  1. Aaaaah, Shay... Tak nějak jsem doufala, že na něj hezky rychle zapomenu. Nesnáším ho! A co Vzpoura, tam se sice předváděl, tak snesla jsem ho... ale Oběť to dovršila.
    Lenu naštěstí neznám, ale se zbytkem souhlasím.

    OdpovědětVymazat
  2. Ale Dolores je mrte postava 8D
    zlá mrcha to áno, ale dodala knihe super nádych 8D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je sice pravda, ale na tom, že ji nenávidím, to stejně nic nemění :D

      Vymazat
  3. od prvého bodu až po posledný s tebou nastopro súhlasím! :D Shaya už nikdy nechcem vidieť(čítať), Bella neurobila skoro nič, len sa najprv zamilovala, potom oplakávala, zamilovala sa ešte do ďalšieho a teraz má dokonca dcéru; chúďa Renesmee, k takej rodine sa dostať a je do nej paf aj pedofil(hej, myslím J.-a) :D Lenu som nikdy nemala v láske, z tej knihy radšej Link, keď už tak, toho som mala celkom rada :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Link byl skvělý :)
      No, kdesi jsem četla, že by chtěla Meyerová napsat další díl Stmívání...bože, ne! To by teprve bylo dílko, třeba by se k peďákovi přidal i nekrofil :D :

      Vymazat
  4. Jo z těch co znám souhlasím! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Bella a Umbridge = na hranici! :D

    Ty ostatní neznám, takže se neodvažuju komentovat :)

    OdpovědětVymazat
  6. V pátém filmu zrovna Umbridge byla nejlepší postava. Myslím nejlépe zahraná. Celkově ta postava je výborně vykreslená. A ano, je to příšerná hydra!

    OdpovědětVymazat
  7. :D Pobavilo. Shay je děsná postava! Četla jsem jen první díl a dál raději ne. A přitom mě od toho odrazuje opravdu jen a jen on. :D Bella mi nevadila, ale chápu tě... :D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...