pátek 11. ledna 2013

Hory mají lyže: Den třetí

Dnes je to bez fanfár a bubnů a rovnou vám řeknu, že jsem v pořádku - po fyzické stránce. Pořád je totiž nad nulou, venku tečou z kopců malé potoky a, jak jste už určitě uhádli, nelyžuje se. Čert aby to vzal!
Navíc si stýskám po mé malé chlupaté čtyřnohé kuličce, mém miminku, pupim, prostě po Percym. Včera jsme volali s babičkou na skypu, ona ho zvedla do náruče před kameru a já se už už natáhla přes obrazovku notebooku, abych si ho mohla vzít. Už abychom byli doma u něj, fňuk.
Mimochodem miluju jahodové musli. Nejvíc na světě! O bože, jestli existuje něco lepšího, co se dá snídat, tak mě o tom prosím informujte, protože tomu moc nevěřím.
Jo a! Byli jsme zase na bazénu. Celou hodinu jsem se nehnula z whirpool, muhaha. Další půlhodiny jsme blbli s bráchou a našima v protiproudu s takovými těmu podložkami, co nadnášejí... a řvali jako paviáni a vůbec si musel každý, kdo nás viděl (nebo slyšel) ťukat na čelo :D

Navečer jsme byli hrát kulečník. A kdo tam nebyl? Kluci ze Slávie! Jelikož jsem byla zaúkolovaná sesbíráním podpisů, nezbývalo mi, než si dodat kuráže a jít na to! Sesbírala jsem je hned dvakrát - jednou pro Nika a jednou pro mého dědu, slávistu tělem i duší :D Kluci byli moc fajn, dokonce jsme pokecali. A co bylo nejlepší, že se jeden z nich (Stanislav Vlček) nabídl, že vezme pohledy na pokoj, aby je podepsali všichni. Juhuhuuu :D

Nuž, marně přemýšlím, co tak více dodat - snad jen, že jsem své krásné, sytě zelené nehty přelakovala černým lakem s praskajícím efektem. Myslím, že tohle byl opravdu na nic den. Stýská se mi po Percym! Jo a solidně prokrastinuju - vzala jsem si sem horu učení a hádejte, jestli jsem se něco naučila? Ani náhodou! :D Takže bych to viděla na neděli, kterou celou prostuduju. To mám za to!

Anyway, jaký byl ten váš den? Doufám, že alespoň o něco lepší, než ten můj! :)

5 komentářů:

  1. Páni slávisti :) Standa Vlček je sympaťák to jo :) Jahodové müsli jo, proč zrovna jahodové? Já ráda oříšky s medem, ale nesmím oříšky ups :D Jo s tím pejskem to znám, my si jí střídáme se sestrou a já vždycky jdu a říkám Cattynko a ona tam vlastně není v místečku :) Já si taky vždycky naberu učení a kde nic tu nic no jo ať žije prokrastinace no :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je moc sympatický! No, já ti ani nevím... ono tam bylo jako součást švédských stolů na snídani, tak jsem si ho dala... a úplně se zamilovala! :D Jak to, že nesmíš oříšky, jsi alergik? To je ale blbé... já bych bez oříšků nepřežila :D

      Vymazat
    2. Jj jsem alergik, ale stejně dost často neodolám a pak se osypu, ale jelikož trpím ekzémem, tak jsem osypaná v podstatě pořád, tak se to ztratí :D To věřím, já müsli taky ráda! :)

      Vymazat
  2. Máš teda odvahu, taky bych chtěla. :D Bazén musel být super, u nás teď přituhlo, ale stejně se nedá provozovat žádný zimní sport, na to je ořád 2cm sněhu málo. :D Závidím ti to. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odvahu, kéž by! :D No, ono ani nebylo co závidět - sníh sice byl, ale ne takový, aby se na něm dalo dobře lyžovat :/

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...