pátek 18. ledna 2013

I´m obsessed with... (7)


Meme z mé dílny, které se bude na blogu objevovat každý pátek. Podstatou článku je zveřejnění obsese, kterou může být libovolná věc, osoba, jídlo, kniha atd., spolu s krátkým informativním článkem.

Moulin Rouge
Jak už jste si asi mohli všimnout, hudba je nedílnou součástí mého života (ačkoliv já sama mám naprostý hudební hluch). Miluju hudbu. Miluju divadlo. Miluju muzikály. Miluju Moulin Rouge. 
Myslím, že tento film je tím typem filmů, které se prostě neomrzí. Které sice nemají kdo ví jak originální příběh, ale svým vtipem, přímostí, excelentními hereckými výkony, nekompromisní a krutou realitou (které přesto nechceme věřit) a remaky úžasných písní je pro mě Moulin Rouge něčím výjimečným. Těžko spočítat, kolikrát jsem jej viděla a těžko vybrat, která píseň je nejlepší - snad One day I fly away, The show must go on (mí milovaní Queeni!) či Bolero, jednoduchá skladba k závěrečným titulkům. Ale tou, kterou mám zaručeně nejraději - a která také figuruje v mé nejoblíbenější scéně - je rozhodně El tango de Roxanne. Pokaždé, když tuto píseň slyším, naskočí mi husí kůže. A že ji poslouchám opravdu často! Jako například teď. 
Ach, dostala jsem chuť se na Moulin Rouge znovu podívat...


1 komentář:

  1. Kruci, teď se musím jít okamžitě znovu podívat na Moulin Rouge..pokolikáté už to bude? To už asi nikdy nespočítám.. A Tango de Roxanne je zaručeně nejlepší!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...