neděle 13. ledna 2013

(Tří)Měsíční chvástačka: říjen, listopad, prosinec 2012


Měsíční meme hostované Judit. Jedná se o výčet knih, které jste daný měsíc získali, ať už to byly knihy koupené, darované, vyhrané či recenzní výtisky. 


Ano, vážení, takhle to dopadá, když je někdo moc líný fotit a pak plný zděšení kouká, kolik se mu toho za ty tři měsíce nahromadilo. Nebudu vás ale zdržovat svými kecy, tady máte rovnou celý sloupec knih!


Všechny  pohromadě:




Knihy, které jsem si koupila:



No, jak na to tak koukám, tak to je spíš průměr :D Vzhledem k vysokému počtu RC a málu času jsem se v kupování knih nijak zvlášť nerozšoupla, snad mi prominete. 
Velikost XL a Na velikosti nezáleží jsem si přivezla z Prahy, kde jsme byli na výletě se třídou. Ačkoliv jsem ještě nečetla ani první díl, jsem moc ráda, že je mám konečně doma! Nechávám si je až po maturitě. Však víte, jako takovou odměnu.
L.A. Candy jsem ani neměla v plánu kupovat, ale když na mě vykoukla akce na albatrosMedia, nešlo odolat! A protože jsem dostala chuť si po všem tom nadpřirozeném a dystopickém přečíst něco o "bohatých bastardech", jak takovéto literatuře říkám, volba byla jasná.
Dexter v hlavní roli je můj úlovek z Brněnských Levných knih - mimochodem je to čtvrtý díl, jsem moc šikovná! Vzhledem k tomu, že sleduju seriál, se celkem orientuju, přesto se chystám k dokoupení tří předchozích dílů.
Ošklivé jsem ulovila na Aukru skoro za hubičku, muhaha.
A Čaroděje Zeměmoří jsem si přivezla z Pražského Neoluxoru - v takovém roztomilém, maličkém vydání jsem ji tam nemohla nechat!


Knihy, které jsem dostala:

Nikdo mi žádnou nedal, nikdo mě nemá rád! :D

Knihy, které jsem vyhrála:


Štěstěna se nade mnou smilovala! Nadpozemskou jsem vyhrála na FB stránce Albatros Media. Knihu jsem přečetla, zamilovala si, zrecenzovala. Recenzi najdete tady.
Poslouchej! jsem vyhrála na blogu Awekki. Knihu jsem také přečetla, také si ji zamilovala a momentálně ji recenzuju :)


Knihy, které jsem si vyžádala ke zrecenzování:



No.... tak dobře, no. Rozpočítáno to máme 4 RC na jeden měsíc. To jde :D Anyway, ke cti mi slouží, že až na jednu už mám všechny přečtené a zrecenzované! Mimochodem recenze v tomto odstavci najdete skryté za názvy knih :)
Bohové Olympu: Proroctví a Bohové Olympu: Neptunův syn byly skvělé knihy. Ostatně, co jiného také od pana Ricka Riordana očekávat, že! Vidím to, co vrah byla kniha, které mě ohromně zklamala.. Komix Hororland jsem ještě nečetla (abych se přiznala, moc se mi do něj nechce). Počítám ale, že recenze bude do konce následujícího týdne na blogu :) 
Knihy Dědička a Horečka jsem dostala k recenzi od nakladatelství Fortuna Libri.
Spirála 2 a Spirála 3 jsou recenzní výtisky od nakladatelství Zoner Press.
Bílý kůň byl můj vůbec první recenzní výtisk od nakladatelství Domino.
Rezistence a Espressologie byly recenzní výtisky od e-shopu Martinus.cz.
A finišujem! Knihu Ten, kdo stojí v koutě jsem dostala jako RC od e-shopu Livro.cz a už teď můžu s klidným srdcem říct, že lepší knihu jsem ještě nečetla!
Všem nakladatelstvím a e-shopům samozřejmě za poskytnuté recenzní výtisky moc děkuji.


10 komentářů:

  1. Nad Bílým koněm už uvažuju hrozně dlouho, na různých blozích jsem četla pochvalné recenze ale i takové které byly spíše kritické....tak nevím asi ji dám šanci.Jinak mě ještě zaujala kniha Nadpozemská po které se určitě podívám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ona ta kniha není zas pro každého - je hodně drsná, krutá... takže spíš pro silné povahy, někdo tento typ knih nemá rád, což může být důvod kritiky v recenzích. Já dala knize 10 bodů :) A Nadpozemská je skvělá!

      Vymazat
  2. Wow.. hezky se ti to nakupilo za ty tři měsíce :) Bílého koně chci taky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne úlovky 8)
    Esspresologiu by som si už chcela prečítať 8P
    Ten kto stoji v koute je skvelá kniha a mne sa moc lúbil aj film! 8)

    OdpovědětVymazat
  4. Musíš mi dát vědět, jak se ti Dexter líbil! Já ty knížky naprosto zbožňuju a pořád marně doufám, že naleznu někoho, kdo ho taky čte. Ty knížky na sebe ani moc nenavazují, takže to, že máš čtvrtý díl, vůbec nevadí, já to taky četla napřeskáčku. Ale že znáš seriál ti nepomůže, protože mnohdy kniha se seriálem nemá společné ani postavy. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak uvidíme :) Já už ho rozečetla a docela jsem koukala, že oproti seriálu je to dost drastické a taky mě pár věcí překvapilo :D Ale postavy? Chm chm... už se těším, až si to přečtu :D

      Vymazat
  5. Super úlovky! :) Mě štve, že jsem si koupila Velikost L a Velikost XL paperbackové a ten poslední díl je jen hadrback :) Poslouchej bych si také ráda přečetla a Bílý kůň na toho jsem četla dost rozporuplné reakce tak uvidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já právě koupila Velikost L v hardbacku a pak měli ty druhé dva díly v paperbacku, tak jsem si taky zoufala... Nakonec byly i v hardbacku, tak ještě počkej, třeba se taky dočkáš :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...