čtvrtek 14. února 2013

Report ze srazu "Na slovíčko s knížkou (1)

Ano, odehrál se další knižní sraz, o kterém jsem pomlčela! Když já jsem pomlčela i o tom (svém) prvním... ale tenhle byl tak úžasný, že z něj musím napsat report. Takže ačkoliv to byl už šestý sraz, v nadpisu článku je v závorce jednička a já se pokusím psát pravidelné reporty ze srazů, kterých se zúčastním.

Nebudu vám lhát. Prakticky jediný důvod, proč tento článek vznikl, je jedno skvělé video, které sestříhala Rodaw (Ro, jsi skvělá! Nemůžu se na něj přestat dívat). Protože pokud si chcete přečíst celistvější report z onoho dne, zabrousíte k Rodaw na blog a tady si ho přečtete (protože je tak skvělý, protože jsem tak líná, protože je tak skvělý a já jsem tak líná). Snad jen dodám, že to bylo skvělé, úžasné, dokonalé, božské, nejlepší a už mi došly superlativy. Přijel i Dominik z Rakouska, takže jsme s ním mluvily anglicky (alespoň jsme to zkoušely). Vyšlo to tak napůl :D

Nejlepším bodem celého srazu byly zaručeně čokoládové pralinky, které rozdávala Rodaw, a scénky, které jsme hráli. Jelikož nás bylo "pouze" devět (takže byl sraz takový komornější, což se ovšem nerovná nudný - za sebe můžu říct, že jsem se výborně bavila a že takhle jsem se už dlouho nezasmála), takže jsme se rozdělili do třech skupinek po třech lidech a šlo se na věc. Kola byla dvě, takže jsme si zahráli například Hru o trůny, Gilmorky (Jesseeee, Rodaw! :D), Matrix, Stmívání, Harryho Pottera nebo Star Wars. Vzhledem k tomu, jaký randál jsme nadělali, jsem jen čekala, kdy na nás někdo vyběhne s baseballovou pálkou nebo podobným agresivním agresorským kýčem (nejsem si jistá, jestli jsem tato slova zformulovala správně a tak, jak jsem chtěla) a vyhodí nás. Nestalo se tak, a ačkoliv jedna paní na nás koukala více než ošklivě, naštěstí se celý sraz odehrál v kavárně. A, jak už jsem řekla, byl boží. Co, boží, byl nejbožejší. Nejbožežejší! A tak.

A teď fotky! A hlavně video!




Tadaaaa! :D


1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...