úterý 19. března 2013

Krásná katastrofa - ukázka

Sotva předevčírem vyšla u Fortuny Libri nová kniha s názvem Krásná katastrofa. Kdo ví, oč jde, určitě se stejně jako já moc těší! A kdo neví, pro toho tu mám ukázku, aby věděl, co se chystá :)


Autorka: Jamie McGuire
Přeložil: Jana Pacnerová
České vydání: 376 stran, hardback
Nakladatelství: Fortuna Libri, 2013

Česká anotace: Ona nepije ani nenadává a ve skříni má spoustu seriózních svetříků. Abby věří, že si dokázala vybudovat dostatečnou vzdálenost mezi sebou a svou temnou minulostí, ale když se svou nejlepší kamarádkou dorazí na univerzitu, její cestu k novému začátku zkříží rebel a polykač holek na jednu noc, Travis Madox. Urostlý, potetovaný hezoun je to poslední, co Abby potřebuje…
On tráví noci vyděláváním peněz na zakázaných zápasech a holky střídá častěji než ponožky. Do Abbyina života se vetře trikem – nabídne jí sázku, že měsíc vydrží bez sexu – když ona s ním ten měsíc bude bydlet. Ať tak či onak, Travis netuší, do jak těžkého zápasu se pustil.

Skvěle napsaný napínavý román z prostředí americké univerzity klade důraz na férové jednání, rodinná pouta a hlavně – je o velké lásce!



6 komentářů:

  1. Tu knihu si MUSÍM koupit a přečíst. Sice ještě nevím kdy, ale rozhodně putuje na wishlist *-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MUSÍŠ! Ale v angličtině! :D Holka věř mi, že ten překlad nedáš :DD I když pokud máš náladu na slova jako "matka" ...Go ahead! A "Holu" zní divně! Sežeň si to v angličtině a pak si to přečti! :D

      Vymazat
    2. No tak tam samozřejmě mělo být "matyka" protože nevím, co je na "matce" divného :DD

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...