pondělí 11. března 2013

Top týdne (41): Nadhodnocené knihy




Toto pondělní meme má na svědomí Luu. Cílem je uveřejnit topku něčeho, co souvisí s knihami.
Aneb knihy, které všichni milují, ale mně připadají strašné. Ehm... tak tohle bude zajímavé.


1. Ztracený svět v Podzemí 
Já vím, že tuhle sérii spousta čtenářů miluje, ale já se horko-těžko prokousala prvním dílem. Opravdu netuším, co na tom ostatní vidí.






2. Drakie
Knížku jsem si koupila ihned poté, co vyšla. To jsem ještě nevěděla, že se zaseknu na prvních padesáti stranách a tam skončím. Oops :D Nějak se mě nedotkl Will, snad kdybych vydržela déle, oblíbím si aspoň toho Cassiana... Ale spíš ne.

3.  Stmívání
Řeknu to ještě jednou - ne, já fakt nechápu, jak to může někdo milovat :D Opravdu mi Edward nepřijde přitažlivý a Jacob coby oddané štěně mi taky neukradl srdce. A přitom je to takový fenomén, uznejte!







POD ČAROU (protože Dvojče rozkázalo)


4. Padesát odstínů šedi
Dobře, nečetla jsem to... ale opravdu mě to neláká. Je to světový fenomén, ale já na šesti set stranách plných porna a nechutností a vnitřní bohyně nic nevidím :D

5 komentářů:

  1. Drakie má dobrý nápad, to sa mi lúbilo a nenudilo ma to 8) Twilight som si zamilovala v 16stich rokoch a ostalo mi to 8D len tú medializáciu nemám rada, inak sa mi to číta dobre 8)
    Na 50 odtieňov sa chystám z čírej zvedavosti a pretože som knihu vyhrala 8D inak by som sa na takú tému tiež z vysoka vy... 8D

    OdpovědětVymazat
  2. Drakie ani mňa meoslovilo, no myslím, že Päťdesiat odtieňov sivej by si skúsiť mala. Aspoň preto, aby si vedela, o čom je reč. Lebo je jedna vec prečítať si na ňu názory a druhá je skutočne to prečítať a vytvoriť si svoj vlastný názor. :)

    OdpovědětVymazat
  3. 50 odstínu šedi? SOUHLAS!!! Já se do čtení dala, abych zjistila "co na tom je"a fakt nechápu proč je to takový trhák....kniha by se dala napsat na cca 100 stránek....

    OdpovědětVymazat
  4. k drakie som sa este nedostala, dnes mi prisla a som na nu zvedava :) sumrak je v pohode a 50 odtienov sa mi celkom pacilo :D

    OdpovědětVymazat
  5. Súhlas vo všetkých bodoch :) Aj keď POS by si si mohla prečítať. Ono to až také nechutné nie je (čo mňa mimochodom sklamalo najviac) :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...