úterý 2. července 2013

Changes, changes... and no more YA.

Vaše odpovědi ve formulářích k soutěži mě utvrdily v tom, co jsem už dlouho tušila, chápala, plánovala... Nejprve ale ke změnám na blogu. Spoustě se nelíbí design. Sto lidí, sto chutí, každopádně i mně se už zajídá a design je ve výrobním procesu. Bude barevný, veselý, líbivý (snad!). Dojde ke změnám v menu. Odstraní se nadbytečné, rubriky se přeskupí, z meme zůstane pouze Top týdne, I´m obsessed with a... to bude možná vše: Stejně do jiných meme už nějaký ten měsíc nepřispívám, takže příspěvky zmizí z celého blogu a nebudou k nalezení ani v archívu. Pokud to někoho mrzí, je mi to líto, ale přijde mi zbytečné nechávat tu něco, kam nepřispívám.
Dále jsem pevně rozhodnutá znovu rozjet rubriku Diary, takže si budete moct počíst i o tom, co jsem kdy spáchala, kde jsem byla, koho jsem potkala, a co jsem jedla! :D Začnu častěji natáčet videa, rozjedu pár vlastních projektů...snad přijde i na vlogy, takže můj xichtík uvidíte častěji. To se těšíte, co?

A k druhé části nadpisu... spousta lidí také napsala, že si z mnou recenzovaných knih moc nevybere. Nebo že jsou to teď všude samé YA knihy. Každý blog je o tom stejném. Nechci mít blog, který bude identický se stovkou dalších. Neříkám, že si občas nějakou tu YA nepřečtu, protože je to osvěžující, ale definitivně se vracím k fantasy, sci-fi, historickým románům, thrillerům, a také klasice. Pokusím se vyhledávat u nás nepříliš známé knihy a přiblížit vám je, představit a snad vás i trochu popostrčit k tomu, abyste jim dali šanci :)

A mimochodem - kdybych uspořádala letní maraton knih českého spisovatele Kulhánka, byl by o něj zájem? Já jen, abych je nečetla sama :D



5 komentářů:

  1. Nevím jak budu stíhat, ale Kulhánkovský maraton by byl fajn.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak v tom máš mou plnou podporu. Nemám nic proti YA, mám je vlastně i ráda, ale všude je toho tolik, až z toho už bolí oči. Sama se snažím číst a případně zrecenzovat jak známé, tak i méně známé tituly. Pokud teda můžu nějaký doporučit, zkusila bych trilogii Oblačný ostrov od Kaie Meyera. Je sice vyprodaná, ale v knihovnách by se měla dát sehnat. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Změnu z YA knih jedině vítám a design je trošku psychedelický, ale proč ne :)

    OdpovědětVymazat
  4. už dlouho uvažuju o re-readingu Kulhánka, ale myslím, že moc dalších lidí nenalákáš

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...