pondělí 22. července 2013

Top týdne (49): Nejkrásnější knihofilské vzpomínky

Toto pondělní meme má na svědomí Luu. Cílem je uveřejnit topku něčeho, co souvisí s knihami.
Takže, hm, jaké nejhezčí vzpomínky mám spojené s knihami? Jéžiši, to je zase téma... :D



1. Setkání s Patriciou Briggs
Patriciu jsem nepotkala na Světě knihy, kde byla hostem, ale ještě den předtím při příležitosti autogramiády v Brně v knihkupectví Arrakis (které se zaměřuje na fantasy, scifi, horor a komix). Vlastně si z toho ani moc nepamatuju, jenom že jsem vykoktala něco o tom, jak skvěle píše a jak miluju Mercy a ona mi se smíchem podepsala Štvanici :D Také jsem o tomto dnu napsala článek.


2. Na slovíčko s knížkou
Byla jsem na dvou těchto srazech, ale jenom na ten druhý vzpomínám v dobrém (u toho prvního určitě za nic nemůže fakt, že jsem při návratu domů nasedla na špatný vlak...). To jsme hráli scénky z knih/filmů/seriálů, řvali přes celého Dobrovského a vůbec to byl byl fajn den :D A i o tom už tu byl článek.



3. Luční víla, Vendeta a Líná myš v jednom městě
O tomto nevíte, protože jsem ještě nesepsala žádný článek ani report ani nic, ale to se tak sešla Vendea, Annie a Emily v Brně, a to... to byste nechtěli vidět :D Ale doteď mě bolí bránice!


4.  Ztracené dny
Ten den, kdy jsem si nesla domů první díl Emily Strange! Ach, jak to bylo báječné.


5. Ano, jsem oficiálně recenzent!
Aneb když mi přišly první recenzáky od Fragmentu :D

1 komentář:

  1. Já od Patricie bohužel knihu podepsanou nemám, ale kamarádka ano..já v té době, kdy byla v Brně o její návštěvě ČR ani nevěděla..:D Takže závist no..:)
    Jinak jak tak koukám, tak srazu se ucastnis, tak doufam, ze se nekdy potkame na nejakem..:) Treba v te Praze koncem prazdnin..:)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...