úterý 21. ledna 2014

Měsíční chvástačka - listopad a prosinec 2013

Měsíční meme hostované Judit. Jedná se o výčet knih, které jste daný měsíc získali, ať už to byly knihy koupené, darované, vyhrané či recenzní výtisky. 

Že bude chvástačka dvouměsíční, to v plánu bylo. Že bude skoro až na konci ledna, to v plánu fakt nebylo :D Nuž ale co se dá dělat.... Oba dva měsíce byly na knihy velice štědré, dokonce jsem dostala dvě i k Vánocům (ne, vážně jsem to nečekala)! Ze všech mám velkou radost, už jenom najít si ten čas, abych je mohla všechny přečíst... a o co že je tedy moje knihovnička bohatější?

Všechny  pohromadě:




Knihy, které jsem si koupila:


Obě dvě Anny jsem si koupila od Cathy na Vánočním knižním srazu v Brně. Chtěla jsem je už moc dlouho, a za tu částku jsem si je prostě nemohla nevzít. Nicméně celý sraz byl fajn, všechny jsem moc ráda viděla :)


Knihy, které jsem dostala:


Ou yeah! Už jsem málem zapomněla jaký je to pocit, dostat knihu :D Tři díly Tygří ságy mi vyhrál drahý na Instagramu Albatrosu, Stallo jsem dostala od našich k Vánocům, a dlouho vysněnou, už teď milovanou Zlodějku knih jsem dostala k Vánocům od drahého. Mám v ní i věnování.... ale to vám přečíst nedám! Moje! :D
Kromě toho jsem ještě dostala od rodičů novou poličku na knihy (i když se kroutili, že nábytek pod stromečkem rozhodně nenajdu), a nádherný látkový obal na knihy. Ale obojí vám vyfotím až doma (momentálně totiž prokrastinuju na druhé straně republiky u drahého).


Knihy, které jsem vyhrála:

No.. ne no....


Knihy, které jsem si vyžádala ke zrecenzování:


Oba dva RC jsem dostala k recenzi od Knižního klubu... a měla bych se stydět, protože ani na jednu knihu ještě není od listopadu recenze! Stále se prokousávám Letní zahradou, ale jde to jen těžko, když se Máša - totiž Taťána - chová jako hloupá husa, a Alexandr neustále omílá své komplexy a traumata... Možná by ta kniha nebyla tak špatná, ale já jsem stále ovlivněná příšerným druhým dílem.

A to by tak bylo vše :) A jen si počkejte na chvástačku za leden, to toho bude mnohem víc!! :D

6 komentářů:

  1. Tygriu ságu by som si už konečne mohla prečítať 8D vyzerá to super
    Zlodejku kníh chcem vidieť ako film, ale na knihu sa zatiaľ nechystám.
    Anna 1 sa mi až tak nepáčila, ale 2ku budem určite čítať, len neviem kedy 8D

    OdpovědětVymazat
  2. Další článek!! :3 Už jsem se nemohla dočkat... neflákej to! XD
    Annu mám doma jedničku i dvojku (dárek k Vánocům) a mě se to zase strašně líbilo, je to jedna z mích oblíbených sérií^^ Je to něco malinko jiného...
    Tygrova stezka mě zklamala, nevím, nebavilo mě to.. ale zase když ti to vyhrál :D Zlodějku jsem ještě nečetla. ale chystám se na to! Bude to trapné, když se přiznám, že mi STALLO nic neříká? O.o
    No.. koukej recenzovat! :D A pěkná sbírka, to né že ne :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tygří sága je skvělá. Zlodějku knih bych si taky chtěla koupit. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Annu a Dívku jsem četla. Bylo to skvělé počtení. Tygří ságu ti závidím. Vlastním pouze první díl. Zlodějku knih mám taky, ale filmovou obálku (líbí se mi více) :)))
    Jinak moc krásné kousky! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Anna a Zlodějka ... :) :) Jinak slušná kupička knih. ;-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...