neděle 15. června 2014

Brand New Start

Žiju. Tedy spíše přežívám. Po nocích brouzdám vodami tumbleru a vylívám si své srdce a své myšlenky na stránky Wordu, protože svůj rukopis nesnáším natolik, že raději překousnu tu naprosto nepoetickou představu elektronického deníku, než po pár letech luštit hieroglyfy a ťukat si na čelo.

(promiňte, čekali jste zřejmě po vzoru těch předchozích vtipný článek. tohle není jeden z nich)

Je mi dobře. Je mi vážně dobře, je mi líp než kdy předtím. Po šíleně dlouhé době mě budoucnost neděsí (lžu, maličko přece jenom), ale těším se na ni. Mám spoustu plánů, kvůli kterým bych i zaprodala duši, tak moc je chci realizovat. Svůj život v nejbližších letech si maluju duhovými barvami a je plný spokojenosti, smíchu a kreativity, je to můj vlastní pokoj v bytě plném úžasných lidí, útočiště, kde se budou všude po zemi válet knihy, a kde bude na stole stát hrnek s vychladlým čajem, kde bude po stěnách nalepeno nespočetně fotek, zkrátka místo, které bude jenom moje. Chci začít znovu, a tentokrát to udělám správně.

(mezi řečí bych se chtěla zmínit, že blog před dvěma měsíci "oslavil" dva roky existence, ale příliš se stydím za ten uběhlý rok, kdy jsem nechala Knižní koutek pouze existovat, než abych měla v úmyslu cokoliv oslavovat. Oslavovat se bude, až to tu celé dám znovu do pořádku).

Řekla bych, že se ze mě stane šílenec vyzbrojený barevnými zvýrazňovači a spousty bloky papíru, kdy se budu pokoušet udělat si jakýs takýs systém v tom, co kdy napsat, natočit, nafotit, zveřejnit... a jsem dostatečně velký realita, abych věděla, že můj (ne)smysl pro chaos není s tímto nápadem zcela kompatibilní.

Čeká mě spousta práce. Takže bych se do toho měla pustit co nejdřív. Připravit, pozor, teď!



(PS: Kdyby mě náááhodou někdo hledal na tumbleru, tady jsem: http://insanewritter.tumblr.com)

8 komentářů:

  1. Super , že jsi zpátky :)) už se těším :)) Krásně napsané :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že jsi zpět. Držím Ti palečky, ať se Ti splní vše, co si přeješ. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Snad to vážně všechno vyjde :) Pokud ano, dozvíte se o tom! :D

      Vymazat
  3. Jsem štastná že jsi zpátky i se svým bláznovstvím, zápisky, kritikami, vlogy... zkrátka taková jako dřív :)

    Pac a pusu!

    OdpovědětVymazat
  4. No jsem na tomto blogu víceméně poprvé, takže si nejsem jistá jestli se chytám, ale - jdeš na vysokou? :D Páč tak mi to připadalo dle tvých popisů :) a zní to úžasně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejdu na vysokou, nechtějí mě tam :D Ale stěhuju se pryč z domova, je načase začít sama za sebe :) A děkuju! Snad to bude stejně úžasné, jak to zní :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...