úterý 3. července 2012

Knižní kreslení (1): Divergence


Tak a je to tady! Měli jste dva dny a dvě hodiny na hlasování, kterou knihu chcete v Knižním kreslení. Po sečtení všech hlasů u mě i Nika vyhrála na celé čáře Divergence (nečekaně). A co to znamená pro vás? Máte 14 dní na to, abyste nakreslili obrázek z námi určené strany a poslali nám jej. Je nám jasné, že někteří knihu nečetli (i když si nejsem moc jistá, jak v tom případě budou obrázky vypadat, když ani neví, jak postavy vypadají), nebo knihu nemají zrovna doma, proto jsme vybranou stranu vyfotili (ujišťuji vás, že není spoileroidní).

Upřímně doufáme, že se vám bude projekt líbit a zúčastníte se v hojném počtu, v takovém případě bychom pro vás přichystali druhé kolo, kdy byste měli delší čas na hlasování a v anketě by se také objevilo více knih.

Nakreslené obrázky můžete zasílat na můj mail Emily.L@email.cz. Zašlu je také Nikovi, neboť galerie všech prací bude na obou našich blozích.

A nakonec to nejdůležitější.... Vybrali jsme stranu 107 a co se na ní odehrává, zjistíte v následující fotografii (jen dodávám, protože to není ze strany zřejmé, že Tris a Čtyřka lezou na obří staré ruské kolo, aby se rozhlédli po lese).


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...