pátek 1. března 2013

Měsíční chvástačka: únor 2013





Měsíční meme hostované Judit. Jedná se o výčet knih, které jste daný měsíc získali, ať už to byly knihy koupené, darované, vyhrané či recenzní výtisky. 


Nemám ani tušení, že by nějaký únor byl :D A přesto se mi toho zase nahromadilo... A samé krásky! Teď už jenom najít si čas na jejich přečtení.


Všechny  pohromadě:


Knihy, které jsem si koupila:



Mezi nadáváním, jak jsem bez peněz, jsem si stihla pořídit tyto 4 knihy. Jedna hezčí než druhá, že?
Zelenou jako smaragd jsem si objednala ve středu večer a přišla už dneska. Počítám, že se dneska začtu a neskončím, dokud se nedozvím, jak to vlastně s Gwendolyn a Gideonem dopadne.
Loviště a Dvojí spravedlnost jsem pořídila na Bazoši prakticky za pakatel. Celkem mě dostala ta velká písmenka, tohle jsou knihy tak na dvě odpoledne maximálně. Ale těším se!
Nenávist až za hrob jsem taky pořídila na Bazoši skoro za hubičku už týden po vydání. Jen mě maličko zaskočilo, že chybí záložka. A zdá se, že to moje vydání je jediné bez záložky :D


Knihy, které jsem dostala:

Nope :D

Knihy, které jsem vyhrála:


Jupijou, jupijé! Zlatou lilii jsem vyhrála v soutěži u Annie, která odstartovala už někdy v listopadu :D Málem bych na ni zapomněla, nicméně výhra dorazila a já už se nemůžu dočkat, až si zase počtu o Adrianovi.
Druhá výhra není ani tak knížka, ale rozhodně s knížkami souvisí! Yep, vyhrála jsem na FB stránce čtečku knih PocketBook. Strhla se okolo toho jedna velká kauza, myslím, že pořád ležím jistým osobám v žaludku, ale asi je zklamu, protože oni mně ne. Vyhrála jsem a mám z výhry moc velkou radost :) Mimochodem už jsem ji stihla ozdobit beruškou z kamarádčiny "beruškové farmy" :D


Knihy, které jsem si vyžádala ke zrecenzování:


Za únor jsou RC pouze tři - Hvězdy nám nepřály jsou recenzní výtisk od Knižního klubu. Knihu jsem přečetla za dvě odpoledne a recenzi už můžete najít na blogu :) (tady)
Rozpolcení jsou recenzák od Fortuny Libri. Už jsem si nedělala naděje, protože mi přišel mail, že už jsou všechny výtisky rozebrané, ale nakonec se pro mě ještě jeden našel. Ou yeah!
A nakonec - v únoru se mi povedlo navázat spolupráci s nakladatelstvím Egmont. Tak padne náš svět mi od nich přišlo na recenzi :)

A to by bylo všechno. E-booky, které jsem si okamžitě nastahovala do čtečky, jsem sem nepsala, ale je jich moc! Muhahaa :D 

7 komentářů:

  1. gratulujem k výhram, sú skvelé 8)
    aj recenzáky moc závidím 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Zelenou jako smaragd a Tak padne náš svět závidím. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Z Á V I S T! :D.. Naprosto úžasné kousky ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Páni tolik super věcí?! Ty jsi vyhrála tu soutěž, jak se tady pořád sháněli hlasy? Ani nevím, že jsi se účastnila :) Ale gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak se přidávám ke gratulacím, musí to být parádní pocit vědět, že jsi něco vyhrála ;-)
    Jinak koukám, že si dost lidí začíná pořizovat knihu "Tak padne náš svět", že bych do ní tedy taky šla?? :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc gratuluji! (nejvíc asi ke čtečce, kterou bych taky chtěla :D). Snad si přečtu už taky tyto knížky: Zelenou jako smaragd, Zlatou lilii, Hvězdy nám nepřály a Tak padne náš svět ( tu poslední knížku mám doma.Chystám se ji co nejdřív přečíst).
    Takže čtení zdar! ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. ÁÁÁ! :D Gratuluji k výhrám :) Úžasné knihy! Rozpolcení si chci koupit, tak snad... :) A Zelená! :O Úžasné :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...