čtvrtek 10. ledna 2013

NEJlepší knižní hrdinové roku 2012

Projekt z dílny .

Co by to bylo za knihu bez knižních hrdinů? Kdo by ji probůh četl? :D No...možná kluci. Anyway, protože jsem byla opravdu poctivá, není tady takový Jace (protože Nástroje smrti jsem četla v roce 2011) ani Peeta, ani Patch, ani Finnick, ani Jesse... tak a teď, když jsem vám tu vyjmenovala své nejoblíbenější knižní hrdiny, pustím se do těch, o kterých jsem  si přečetla v roce 2012 a kteří tu ještě chybí!



Po  (Výjimečná)
Ale ano! O bože, Po, tak statečný, tak laskavý, tak odhodlaný, tak vzdorovitý a tak citlivý. Solu s Katsou jsou jednoznačně můj Pár roku. Úžasný Po!


Étinne St. Claire (Polibek pro Annu)
Ano, občas se choval hloupě a já jen zírala, co se mu asi tak honí hlavou, protože za to chování by si vysloužil pár facek. Ale pořád zůstává, že titul Nejlepší knižní hrdina mu nemůžu upřít. I když se o něj musí podělit.

Tucker (Nadpozemská)
Jsem ulítlá na kovboje, o tom žádné. Ne na ty staré pupkaté ožralce, ani na ty sexy polonahé polobohy z reklamy na Mrože. Kdepak. Jsem ulítlá na své, sexy, citlivé a laskavé kovboje. Na ty miláčky, o kterých se dá leda tak číst. A Tucker přesně takovým kovbojem je!






Percy (Percy Jackson)

Ale no tak, snad jste si vážně nemysleli, že tu nebude?

Murthagh (Odkaz Dračích jezdců)
Ani nevíte, jak jsem ráda, že ho sem můžu zařadit! Tento rok jsem totiž přečetla (vlastně ještě pořád čtu) poslední díl této tetralogie. A chtě nechtě musím přiznat, že Murtagh byl můj úplně první knižní crush. A že je před ostatními knižními hrdiny daleko vpředu!

3 komentáře:

  1. Po, Tucker - jendoznačne 8)
    Percyho a Murthagha som videla iba na filmovom plátne, ale sú božský! 8P

    OdpovědětVymazat
  2. Murthagh je skvělý, i když se teď bojím co s ním bude- chystám se říst poslední díl a on je v tak nebezpečné siruaci... Každopádně úplně žeru Eragona. :DDD

    OdpovědětVymazat
  3. Po, Étienne a Tucker! :)♥ I love them ♥

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...